2777
2789
عنوان

داماد هفتاد و دو ساله و عروس پنجاه و شش ساله😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 88 پست
تو جامعه ما جا افتاده لباس عروس برای 20 ساله هاست 🤐

اتفاقا ایشون آنقدر ماه شده بود 

با وجود موهای تقریبا سفید و چین های گردن و دستش 

خیلی زیبا شده بود توی لباس عروس 🥹

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرمن 23ساله مجرده وبعد مادرم هرگز به هیچ زنی فکرنکرد به این میگن عشق پایدار...

خودتون فک کردین تواون چندسال چقدتنهایی کشیده

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

پدر من مارو مجبور کرد

شما رو به چی مجبور کردن عزیزم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه فوت شده

عزیزم مادرتون به رحمت خدارفته بود هیچ مشکلی برای ازدواجش نبوده آدم زنده نیاز به زندگی داره من پدرم فوت شده بود به مامانم خودمون می گفتیم چراازدواج نمی کنی ازدواج کن خوب ازدواج نکرد ولی مامانمم فوت کرد مادلمون می خواست زندگی کنه نه بشینه برای ما بشور بساب کنه 

پدربزرگ شوهرم تقریبا ۷۰ سالگی ازدواج مجدد کردبا یه دختر ۴۰ ساله الان ۹۰ سالشه هنوزم میکنه😎با قرص ال ...

اوا‌ خاک به سرم😂

البته مورد شما خانم جوون گرفتن 

این مورد ما جفتشون سنشون بالاست و چفت هم هستن🥹

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

پدرمن 23ساله مجرده وبعد مادرم هرگز به هیچ زنی فکرنکرد به این میگن عشق پایدار...

طفلک پدرتون چقدر گناه داره خواهرمنم اینجوره و الان واقعا تنهاس کاش همون جوونی ازدواج کرده بود واقعیت خدا برای خودش تنهایی رو خواسته درسته از حجب و حیا هیچ نمیگن ولی طفلک ها اوناهم آدمن باید زندگی کنن

خودتون فک کردین تواون چندسال چقدتنهایی کشیده

مانعش نشدیم اماخودش دیگه زن نخاست گفت هیچ کس برام زن خودم نمیشه،،،، 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
طفلک پدرتون چقدر گناه داره خواهرمنم اینجوره و الان واقعا تنهاس کاش همون جوونی ازدواج کرده بود واقعیت ...

بخداما مانعش نشدیم خودش نخاس کلی هم اسرارکردیم.... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
مانعش نشدیم اماخودش دیگه زن نخاست گفت هیچ کس برام زن خودم نمیشه،،،،

چی بگم والا انسان نیاز به زندگی داره مامانمو تشویق به ازدواج می کردیم بعدفوت بابام