2777
2789
عنوان

داماد هفتاد و دو ساله و عروس پنجاه و شش ساله😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 88 پست

ب سلامتی 

یکی از فامیل های ما سن بالا زن گرفت حالش بد شد بیمارستان بستری شد دکتر گفت هیجان براش بد بده تو این سن، و نباید نزدیکی داشته باشه🥴

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه زیباااااامنم دوست دارم بعد ۵۰ لباس عروس بپوشم

خیلی ناز شده بود 

با موهای سفید مشکی و اون چین های زیبای دست و گردنش ، لباس عروس پوشیده بود و آرایش کرده بود😍

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

خدا نصیب هیچکس نکنه اصلا هم زیبا نیست سر بابای منم اومده خیلی زجرآوره

چی سر باباتون اومده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خیلی ناز شده بود با موهای سفید مشکی و اون چین های زیبای دست و گردنش ، لباس عروس پوشیده بود و آرایش ک ...

دلشاد باشه 

بیستمین سالگرد ازدواج ما بعد ۵۰ سالگی ام هست

هیچ وقت دلم عروسی نخواست 

ولی سالگرد با لباس عروس برام خیلی جذابه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

داماد دم مرگه ک 😬😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خدا نصیب هیچکس نکنه اصلا هم زیبا نیست سر بابای منم اومده خیلی زجرآوره

ای وای چرا 

این دوماد دیشب از همه سرحال تر و شاد تر بود 

بنده خدا ۱۵ ساله همسرش فوت شده و تنها بوده

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

زن دوم با۵تا بچه ۶۵سال سن عروسی گرفت

چه اشکالی داره

مگه مجبور کردنشون

به نظرم اگر آقا هم مجرد بود و ازدواج نکرده بود جالب بود 

الان آقا بچه داره و قطعا اونا خوشحال نمیشن 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40