2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

360 بازدید | 35 پست

سلام عزیزانم چطورید؟؟ میخوام یک سری اطلاعات به اشتراک بذارم تا ارزشمندی خودمون رو پیدا کنیم ما خانما باید جای حسادت،دنبال حرف مردم بودن،چشم و هم چشمی ففط روی خودم تمرکز کنیم  تا دلیل شکست ها و ضعف ها رو بدونیم که پایین بودن انرژی زنانه چه بلایی سر زندگیمون میاره!! 

هستید بگم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه خانم باید ۲۰درصد انرژی مردانه داشته باشه ولی ۸۰درصد انرژی زنانه و اگر خانمی بتونه انرژی زنانه خودش رو تقویت کنه و بالاببره میتونه هرکس رو جذب خودش کنه جوری که دیگران فکر میکنن مهره مار داره

اولین مورد باید بدونیم که انرژی زنانه یک چیز اکتسابی هست درسته بعضی از خانم ها با توجه به محیطی که در اون رشد کردن  و خانواده خودشون این انرژی رو داشته باشن اما همه افراد در هر سنی میتونن این انرژی رو در وجود خودشون تقویت کنن و اون انرژی رو بالا بیارن به طوری که همه رو مجذوب کنن چه خانم های دیگر رو و چه جنس مخالفشون رو 

خب این انرژی زنانه چیه اصلا؟؟ 

انرژی زنانه یعنی آرامش داشتن زن

واکنش گرا نبودن

عصبانی نشدن

در صلح بودن با خود

حال خوب داشتن

که اولین نشونه اینکه انرژی زنانه تون بالاست پریودهای رااااحت، پوست شفاااف، اندام خوشگل و خنده رو بودنتون هست طوری که از، درون حس خوشبختی میکنید

انرژی مردانه که گفتیم در یک خانم بیاد ۲۰درصد فعال باشه

مستقل بودن

نترس بودن

حق خودش رو گرفتن

جدی بودن

این موارد باید در مواقع لازم در وجود یه خانم بالا بیاد اینطوری با این تعادل ۲۰/۸۰همیشه جذاببب خواهید بود  

تکنیک هایی که انرژی زنانه تون رو بالا میاره: 

۱.هر روز و هرشب قبل خواب که بالاترین سطح انرژی فعال میشه شکرگزاری کنید برای ساده ترین امکانات زندگیتون 

۲.جلوی آینه برید و با صدای بلند بگید من جذاااابم من لوندم، من س. ک. س. ی ام من ه. ا. ت. م من نماد خلقت خدا هستم

۳.رحم خودتون رو دوست داشته باشید رحم دریچه ورود هر انسان به دنیاست من و شما با رحم وارد دنیا شدیم پس رحم که به ما خانما هدیه داده شده بسیار مقدسه برای داشتنش خداروشاکر باشید و ازش تشکر کنید که زن آفریده شدید

۴.باید به جنسیت خودتون افتخار کنید و به خودتون ببالید که زن و مظهر عشق هستید

۵.از، امروز کارهاتون رو با کمی آرامش بیشتر انجام بدید نه خیلی ولی سعی کنید انقدر در عجله و بدو بدو نباشید