نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله داستانش رو سرچ کن براش بخون اصلا اون ماکارانی خراب بوده
بالاخره علتش معلوم شد ؟
سه تاشون یه برند خاص بودن ؟
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
من کلا معدم حساسه از قدیمم همین بوده ربطی به ماکارونی سالم یا مسموم نداره معدم سنگین میشه حتما باید چایی نبات بخورم بعدش وگرنه معدم درد میگیره همسرمو دخترم تا دو روزم میخورن مشکلی ندارن
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖
بالاخره علتش معلوم شد ؟سه تاشون یه برند خاص بودن ؟
خیر
یکیشون کنسرو مایه ماکارونی نجوشیده مصرف کرده بود. کنسرو نجوشیده خطر مرگ داره.
یکی دیگه هم ظاهراً ماکارونیش مدت طولانی تو دمای محیط مونده بود.برنج و ماکارونی در دمای محیط بشتر مناسبی برای رشد باکتریهایی هستن که مسمومیت غذایی ایجاد میکنه و میتونه کسی که سیستم ایمنی ضعیف داره، مثل کودکان، بکشه.
بین دوتا کیس مسمومیت هم چند ماه فاصله بود.یکیش مال مرداد بود.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻