مال قبل انقلابه و از اونجایی که 300 قسمت و ساه=خت ج.ا هستش حتما به انقلاب میخوره و بعدش سوجان و سهرا ...
دقیقا سوجان مثل کیمیا میره خط مقدم معلمم هست دیگه نور علی نور
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یهو میبینی فلش بک میزنن سوجان میشه میرزا کوچک خان جنگلی
😂😂😂😂
دهنت سرویس
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
والا یخورده غیر واقعی ولی هم طلا عاشق شده هم اینکه داماد قبلیشم اینجوری کرد تا کامل مال خودش بشن
اصلا همین که کل ده را بدی عروسی دعوت کرد همین باید له سوجان ثابت بشه که این ازدواج زوری نبو ه که اگه بود همه ده را دعوت نمیگرد پس حوش حال بوده که همه را دعوت کرده
وای اره ولی بعد عموش خوب کوبوند دهنشون گفت آب رو میشه جمع کرد ابرو رو نه
آره همچین حق به جانب بوو بگو تو به سوجان نیگی مجبورت کردند مس جرا بخ جای حالت شرمندگی قیافه حق به جانب گرفتی؟ اگر عروسیت اجباری بود چرا همه رویتانون زا دعوت کردی ازذوقت.
کلا فیلم یکم ابکیه مخصوصا کارهای انیس و خسرو میتونست خیلی بهتر از این باشه یه چیزی مثل سریال پس از ب ...
تازه هم فیلمش یکم ماجراش بهتر شد، کلا خیلی لوسبازی و آبکی بود، ولی جوونا تو این فیلم یه جور بازی میکنن انگار جوونای الانن ، کافه میرن، دختر پسر غریبه با هم حرف میزنن، قدیما اصلا ازین خبرا نبود