2777
2789
عنوان

ولی فکر کنم هیچ شهری مثل مشهد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 132 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی مردای هیزی داره یعنی تنها باشی قورتت میدنمن یبار با یه لباس معمولی ی که همیشه میپوشم داشتیم با ...

چون دور حرم نباید بد لباس بپوشی 

از حرم ده کیلومتر بیا به سمت بالاشهر هیچ کس روسری و شال نداره

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

دمتتان گررم مشد طلایه

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚

ولی من شیراز رو با هیچ جا عوض نمیکنم

هزار باز برا کار و مسافرت رفتم هنوز وفتی میخوام برم از خوشحالی گریه میکنم😂

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

پس اینهمه دختر که به راحتی پیاده روی میکنن دوچرخه سواری میکنن کیا هستن؟

من خاطره و تجربه شخصی خودمو گفتم

به عنوان کسی که خیلی جاها تنها سفر کرده و میتونه مقایسه کنه.

تجربه من تجربه شما رو زیر سوال میبره؟ واقعیته خب گارد گرفتن نداره

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

شوخی میکنی مشهدقابل مقایسه با اصفهان نیست از لحاظ تمیزی سرسبزی همجا پر درخت خیابونای تمیز لامپای رنگی ولی مشهد ماهروقت اومدیم سطلای زباله آهنی زشت ک تا سرش پر آشغاله بغل خیابونا پر گدا کف خیابونا کثیف

اینو یادت رفت بگیهر بیست قدم یه اتباع افغان پاکستان و عرب خواهی دیدجای دیدنی نداره جز کوهسنگی و طرقب ...

مشهد نزدیک 100 تا پاساژ داره 

چالیدره 

صد تا پارک و کوه پارک 

احتمالا مسافری که بلد نیستی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من لاهیجانم خیلی دوست دارم یبار رفتم خیلی حس خوبی داشت

لاهیجان ک عروس گیلان

درکل همیشه میگم گیلانی بودن یه لا تا ر ی بود که ما برنده شدیم😝😉

البته همه جای ایران زیباست 😍

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
اینو یادت رفت بگیهر بیست قدم یه اتباع افغان پاکستان و عرب خواهی دیدجای دیدنی نداره جز کوهسنگی و طرقب ...

و در آخر متاسفانه مردای هیزی داره مشهد با شوهرتم که باشی یه مدلی براندازت میکنن