2777
2789
عنوان

ولی فکر کنم هیچ شهری مثل مشهد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 132 پست
همه جا هس

خیلی جاها بودم

خودم هم تهران تنها زندگی می‌کنم

ولی مشهد واقعا خاطره بدی شد برام وقتی بعنوان دختر تنها پیاده روی میکردم.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از مشهد خاطره خوشی ندارم جوش به نظرم یه جوریه

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

من هوای مشهد دوست ندارم ، هواش کلا آلوده و سنگینه ، 

اخلاق خیلی از مشهدی ها رو هم دوست ندارم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خیلی جاها بودمخودم هم تهران تنها زندگی می‌کنم ولی مشهد واقعا خاطره بدی شد برام وقتی بعنوان دختر تنها ...

والا من چیزی ندیدم ولی از یه نفر دیگم شنیدم اینو 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
البته من پایین شهر مرکز شهر زیاد نمیرم ولی سمت وکیل آباد عالیه

چون بالاشهر میچرخی همه چی خوبه 

پایین شهر مشهد فاجعه است 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

خیلی مردای هیزی داره یعنی تنها باشی قورتت میدن

من یبار با یه لباس معمولی ی که همیشه میپوشم داشتیم با همسرم میرفتیم هتلمون 

خدا شاهده دوتا پسره یجوری زدن به هم منو نگاه کردن شوهرم میخاست گردنشون و بشکنه 

حالا لباسام یه شلوار مام مانتو گشاد تا زیر باسن کتونی و شال همین 😐

خوبه شوهرمم بود 

تو بازارشم که نگم دیگ 

خیلی جاها بودمخودم هم تهران تنها زندگی می‌کنم ولی مشهد واقعا خاطره بدی شد برام وقتی بعنوان دختر تنها ...

پس اینهمه دختر که به راحتی پیاده روی میکنن 

دوچرخه سواری میکنن کیا هستن؟ 

چون بالاشهر میچرخی همه چی خوبه پایین شهر مشهد فاجعه است

پایین شهر همه جا تقریبا میشه کف فاجعس

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
من بیشتر از دو‌روز نمیتونم تو مشهد بمونم دلگیره بنظرم

چه جالب 

واسه منم همیشه هواش خاکستری بود و درگیر 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎