2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور بودم...سه ساله وارد هیچ تاپیک اسمی نشدم تو نی نی سایت این اولین باره بعد از سه سال...

چون اعصابم از انتخابم خورد بود ...نمی دونم چرا این اسمو انتخاب کردم لحظه آخری ...همش می گم نکنه پدرشوهرم دعاکرده بوده...

خانواده همسرم خیلی مذهبین اسمای پیشنهادیشون فاطمه زهرا زینب و...بود ولی اصلا اهل دخالتم نبودن یعنی آخرش می گفتند هر چی خودت می خوای بزار 

ما هم جانان..ماهور...ساحل..ارغوان...باران...

اینارو دوست داشتیم بزاریم که به اسم پسرمم می خوردن

اما لحظه آخری نمی دونم چرا یه اسم مذهبی گذاشتم ...و عین کسایی که مستن چند روز بعدش فهمیدم چیکار کردم...جالبه همیشه از این اسم بدم میومد در طول زندگیم ...نمی دونم چرا اینو گذاشتم خیلی دلم می خواست عوض کنم ولی نشد...دیگه هم سه سالشه ...من اسمشو دوست ندارم اصلا ولی به روی خودم نمیارم ولی یه غم بزرگی همیشه دارم دیگه... خودش دوست داره هر کی اسمشو می پرسه با عشق می گه اسمم ریحان خانومه

شاید اسم مادربزرگی کسی بوده چون خیلی اسم قدیمی ایه

نه اسم مادر بزرگشون نیست نمیدونم چرا یهو این تصمیمو گرفتن ..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

منو قرار بود بزارن نگین ولی لحظه اخر یه چی دیگه گزاشتن

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

منم همینطور بودم...سه ساله وارد هیچ تاپیک اسمی نشدم تو نی نی سایت این اولین باره بعد از سه سال...چون ...

وایییی😍😍😍 ریحان و ریحانه خیلی اسمای قشنگی ان که. تازه من مذهبی هم نیستم اسمای مذهبی هم دوست ندارم ولی به نظرم این یکی خیلی قشنگه

منم همینطور بودم...سه ساله وارد هیچ تاپیک اسمی نشدم تو نی نی سایت این اولین باره بعد از سه سال...چون ...

☹️☹️☹️واقعا نمیشه عوض کرد؟

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
وایییی😍😍😍 ریحان و ریحانه خیلی اسمای قشنگی ان که. تازه من مذهبی هم نیستم اسمای مذهبی هم دوست ندارم ...

مرسی عزیزم ممنون از نظر خوبت...

آره اسمش ریحان هست ...ه نداره...

اون روزا که خیلی گریه می کردم اوایل همش برای تسلی دلم از زبون دخترم با خودم حرف می زدم می گفتم «مامان من قرار بوده اسمم ریحان باشه خدا می خواسته تو چیکار داری تو باید خوشحال باشی خدا اسممو انتخاب کرده»

یه ذره آروم می شدم ولی بازم هر کی بچه به دنیا میاره و فرصت انتخاب اسم داره قلبم فشرده میشه از ناراحتی یه غم بزرگ 

چه حرصی مامانت خورده. آخه به مادرشوهر چه. انگار اون زحمت زاییدنشو کشیده

مادر من جز احترام بهشون، هیچ کاری نکرد

البته جدا شدن پدر و مادرم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
نه عزیزم تا ۱۵سالگی که خودش درخواست بده...زودتر هم می شد ولی باید وکیل می گرفتی رفت و آمد و کار ادار ...

اشکال نداره قشنگم 

تا ۱۵ سالگی خودش تصمیم میگیره دوستداره یا نداره..

اسم داداشم مهدی هست یکم بزرگتر ک شد گفت دوست نداره اسمش و از اون موقع همه صداش میکنن آرمان 

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔