2777
2789
عنوان

لطفا خواهرانه نظرتونو بگید خیلی این موضوع ناراحتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 21 پست

شما که شرایط مالیت خوبه این همه باید تلاش میکردی شوهرتو تغییر بدی و خونه زندگیتو نو کنی بچه هاتم دارن بزرگ میشن و قطعا دوست ندارن محل زندگیشون بدباشه و هم خودتون بخاطر آبرو تون  

اینبار و دعوت کن و شام بده ولی شوهرتو راضی کن تا یه حرکتی بزنه و خونه رو تعمیر کنه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نمیتونم از این کارا کنم قیامت به پا میکنه

پس وقتی مهمونی رفتین تعارف بزنین بگید شما هم بیاید خونمون همش که داریم ما میایم

البته اونوقت مهمونا بعدش تو دل خودشون میگن خب دعوت کن که بیایم

راهکار دیگه ای ب ذهنم خطور نمیکنه😂

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

شما که شرایط مالیت خوبه این همه باید تلاش میکردی شوهرتو تغییر بدی و خونه زندگیتو نو کنی بچه هاتم دار ...

به نظر شما به خواهرش زنگ بزنم در مورد برادرش بگم؟ 

به نظرتون پس زنگ بزنم به خواهرش بگم؟

اول با همسرتون حرف بزنین بگین که تصمیم به شرکت ندارین دیدی هیچ جوره قانع نمیشه اونوقت کم کم جلوی همسرتون با دیگران صحبت کنین قاطعانه هم نگین اول چون فقط میخوایین شوهرتون رو راضی کنین قاطع بگین دیگه شوهرتون فکر نمیکنه به دعوت کردن 

به نظر شما به خواهرش زنگ بزنم در مورد برادرش بگم؟

بدشوهرتو به خانوادش نگو هم سواستفاده میکنن از موضوع هم خوشحال میشن از ناراحتی تو 

با زبون نرم به خودش بگو ازخواسته هات بگو مردا با قربون صدقه بازبون نرم بامهربونی به حرفت گوش میدن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖