2777
2789
عنوان

با مرگ عزیزاتون چطور کنار اومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست
تقریبا ده ماه میگذره و همچنان دارم خودمو گول میزنم ک برمیگرده مغزم نمیتونه قبولش کنه ک دیگ برنمیگرده

تاپیکتو خوندم

خدا رحمت کنه داداشتون رو

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

میشه کامنت قبل منو بالای کامنت‌ بخونیمت دائم این چیزارو تصور میکنم

ببین از حالت لذت ببر، به هر حال همه ما تجربه مرگ عزیز رو یا داریم یا توی آینده اتفاق میفته ولی فکر کردن فقط خودت رو نابود میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کنار نیومدم دارم حتی الان بعد بیست سال منتظرم بابام بیاد گاهی اوقات یکی غیرمنتظره در میزنه میگم شاید مادرم اومده...حالا که خودم مادر شدم بیشتر دلتنگ مادر و پدرم هستم بچه بودم از دست دادم شون🖤😔

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
عزیزمخدا رحمتشون کنه😔🫂

ممنون گلم 🖤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
کنار نیومدم دارم حتی الان بعد بیست سال منتظرم بابام بیاد گاهی اوقات یکی غیرمنتظره در میزنه میگم شاید ...

الهی😭

خدا رحمتشون کنه

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

ببین از حالت لذت ببر، به هر حال همه ما تجربه مرگ عزیز رو یا داریم یا توی آینده اتفاق میفته ولی فکر ک ...

من پدربزرگم فوت کرد هرشب پیشش بود عاشقش بودم مث ی پدر بود برام

تقریبا هشت ماه خیلیی ناراحت بودم 

گاهی گریه میکنم تو اون هشت ماه

الان دیگه زیاد ناراحت نیسم مث اوایل خداکنه بتونم با بقیه چیزا همینجور کنار بیاک

الهی😭خدا رحمتشون کنه

ممنون گلم 🖤🖤

1
5
10
15
20
25
30
35
40