2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم همه چیوبه مامانش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 32 پست
باید سیاست کنی هرچی به مرد نگی .مثل دختر داییم .هرچی نمیگه .مثل مامانم .

احمق بودم خاک توسرم بکنن  من نمیخاستم مسائل طلاق داداشموخونواده شوهرم بفهمن رفته همه روگفته تاریزجزئیاتش

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
اون مثلابهم بگه فلان چیزونگومن واقعانمیگم ولی شوهرم بهم بدرکبی زد

از این به بعد رازدار باش.

تو هم زیاد اون را پیش خانواده ات  نبر.

این اتفاقا پیش میفته .

خواهر با خواهر 

مادر با دختر.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوش دادن اشتباه بود.همه میگندهمه زنها دردو دل میکنند ما زنها نمیگیم میگیم .مردا هم ادمند میگند.خیلی ...

این شکایت نکرد مسائل خصوصیه خونواده منوگفت مثلا من مسائل طلاق داداشموبه خونواده شوهرم نگفتم اون رفته باریزترین جزئیات گفت

از این به بعد رازدار باش.تو هم زیاد اون را پیش خانواده ات نبر.این اتفاقا پیش میفته .خواهر با خواهر ...

دیگه فک نمیکردم مردجماعت اینقدخاله زنک باشه

احمق بودم خاک توسرم بکنن من نمیخاستم مسائل طلاق داداشموخونواده شوهرم بفهمن رفته همه روگفته تاریزجزئ ...

برای چی خاک تو سرت بکنند.

از این اتفاقا زیاد میفته .

از این به بعد رازدار باش.

الو دهن شوهرت خیس نمیخوره .

نگه نمیشه .

عین خانواده ما .

خودت رازدار باش.

مهمتر اینکه زن و شوهرید ازهم کینه نگیرید .

عزیز دلم زن ایرانی در نهایت پناهش خانوادشه، حتی شده به ظاهر . به خاطر همین حتی اگه همسرت برات چیزی تعریف کنه شما نباید از خونوادت حرفی بگی که بعد زبون شوهرت برات دراز نباشه 

برای چی خاک تو سرت بکنند.از این اتفاقا زیاد میفته .از این به بعد رازدار باش.الو دهن شوهرت خیس نمیخور ...

توببین من بعضی مسائلوکه اصلا نه به خونواده خودم گفتم نه میخاستم خونواده شوهرم بگم  وهم لابدرفته  گفته  چقدرحس بدیه  اون یک چیزیوازخونوادش میگه به من بعدتاکیدمیکنه خونواده من نفهمن به هیچی نمیگم بعداون همچینکاری بامن کرده

هستند .مردای الان هستند .خاله زنک هیچ بچه کوچولو هم هستند.

خشک باشند مثل بابام و فامیلاش هستند که اصلا حرف نمیزنند .اونا نمیگند زرنگ هم هستند.یعنی رییسند.

عزیز دلم زن ایرانی در نهایت پناهش خانوادشه، حتی شده به ظاهر . به خاطر همین حتی اگه همسرت برات چیزی ت ...

واقعاراست میگی من بیشعورهمه مسائل خصوصی وریزبه ریزخونوادمواومدم بهش گفتم یکباربهش نگفته بودم تاچندوقت باهام قهربود که چرانگفتی بگو میخاسته همونوهم بره به مامانش بگه 

هستند .مردای الان هستند .خاله زنک هیچ بچه کوچولو هم هستند.خشک باشند مثل بابام و فامیلاش هستند که اصل ...

این تا۲۷سالگیش اصلا ننه بابابراش مهم نبودن دائما پی رفیق بازی وخوشی بوده خونشون نمیومده بعدازدواج اینجوری  ازشانس من شده بعدتوعقددائمابامن وخونواده من دعواداشت که شمادخالت میکنین 

توببین من بعضی مسائلوکه اصلا نه به خونواده خودم گفتم نه میخاستم خونواده شوهرم بگم وهم لابدرفته گفت ...

قبول دارم .

برای ماهم اتفاق میفته مامانم میگه .خودش بهم نمیگه رازاش را .یا فامیل میپرسه ولی نمیگه مسایلش را . مجرد هم هستم .سعی کن رازدار باشی .

گذشت و تجربه باشه .

رازدار باش .

الان دعوا فایده نداره .زن و شوهرید .

چون دعواتون طول میکشه اعصابت بهم میریزه .

انشالله واسه داداشت هم زن خوب گیر میارید سریعتر

حالا چی شد شک کردی بهش؟ گوشی دست بچه بوده که بهونس😅، ما همه خانومیم هم رو میفهمیم(البته حق داری این ...

آره بهش شک کردم  فک نمیکردم اینقدعوضی باشه

قبول دارم .برای ماهم اتفاق میفته مامانم میگه .خودش بهم نمیگه رازاش را .یا فامیل میپرسه ولی نمیگه مسا ...

منم بهش نگم بازخونوادم جلوش چیزی بگن یاازطریق یکی ازفامیلابفهمه بازکف دست مامانشه مسائلمون