من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیز دلم زن ایرانی در نهایت پناهش خانوادشه، حتی شده به ظاهر . به خاطر همین حتی اگه همسرت برات چیزی تعریف کنه شما نباید از خونوادت حرفی بگی که بعد زبون شوهرت برات دراز نباشه
برای چی خاک تو سرت بکنند.از این اتفاقا زیاد میفته .از این به بعد رازدار باش.الو دهن شوهرت خیس نمیخور ...
توببین من بعضی مسائلوکه اصلا نه به خونواده خودم گفتم نه میخاستم خونواده شوهرم بگم وهم لابدرفته گفته چقدرحس بدیه اون یک چیزیوازخونوادش میگه به من بعدتاکیدمیکنه خونواده من نفهمن به هیچی نمیگم بعداون همچینکاری بامن کرده
😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
هستند .مردای الان هستند .خاله زنک هیچ بچه کوچولو هم هستند.خشک باشند مثل بابام و فامیلاش هستند که اصل ...
این تا۲۷سالگیش اصلا ننه بابابراش مهم نبودن دائما پی رفیق بازی وخوشی بوده خونشون نمیومده بعدازدواج اینجوری ازشانس من شده بعدتوعقددائمابامن وخونواده من دعواداشت که شمادخالت میکنین
😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎