2777
2789
عنوان

تست بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 26 پست
نامزدیم خدا لعنت نامزدم کنه خدا سر شاهده بعد هر رابطه آرزوی مرگ میکنم بشدتتتتت ریسک می‌کنه منه احمق ...

عزیزم اصلا و ابدا بدون کاندوم رابطه نداشته باشین

اگر بزوره که تعرض

غیر اون رابطه ج یک قرارداد دو طرفست

همه مردا میگن بدون کاندوم لذتش بیشتره اهمیتی نده

حتی بعد ازدواجم با کاندوم  رابطه داشته باشین

اگر انقدر نمیتونه متوجه بشه که توام باید خیالت راحت باشه و رابطه نیاز به وسیله حلوگیری داره جدیش نکن😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دکترم پرسیدم گف بتا رو باید 2هفته بعد تاخیر پریود بری.. 😩

زر زده. بتا اصلا نیازی به تاخیر تو پریود نداره. من دقیقا روز موعد رفتم بتا دادم چون همش استرس داشتم، بتا نشون داد باردارم. این دکترها معلوم نیست سهمیه ای هستن یا از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدن

یعنی چیییی اون گفت بیا رابطه داشته باشیم گفتش باشهفکر نکردی اگر ولت کنه بره. چی یا نامزدی رو بهم بزن ...

ی وحشی عوضیه فک. کردی نگفتم به قرآن قسم که حتی قهر کردم و میخواستم به هم بزنم فقط بخاطر آبروی خانوادم مجبورم 😭 التماس دعا دارم ازت 

عزیزم اصلا و ابدا بدون کاندوم رابطه نداشته باشیناگر بزوره که تعرضغیر اون رابطه ج یک قرارداد دو طرفست ...

یه دنیا ازت ممنونم که با محبت جوابم و دادی

التماس دعا دارم ازت

یا خدا منو بکشه یا ی قدرت بهم بده که مثل سگ ازم سو استفاده نشه

الان بنظر شما احتمالش نیست دیگه درسته؟

ببخشید اینقدر طولانی شد

ی وحشی عوضیه فک. کردی نگفتم به قرآن قسم که حتی قهر کردم و میخواستم به هم بزنم فقط بخاطر آبروی خانواد ...

اگر که اینطوره از همین الان نامزدیو بهم بزن و خودتو تو چاه ننداز نزار زندگیت نابود شه

اگر مامان بابات فهمن بهتر از اینکه با یه متجاوزگر زندگی کنی یه عمر

اصلا هم به فکر ابرو و اینا نباش ازش یع اتویی چیزی پیدا کن توهم تهدیدش کن که اگر کسی بفهمه فلان کارو میکنم

بعدشم نامزدی رو بهم بزن و ازش شکایت کن 

اگرم نامان بابات بهت فشار آوردن برو کار کن و برو یه شهر دیگ تو پانسیون زندگی کن خدا خودش کمکت میکنه

یه دنیا ازت ممنونم که با محبت جوابم و دادیالتماس دعا دارم ازت یا خدا منو بکشه یا ی قدرت بهم بده که م ...

کاری نکردم عزیزدلم

اصلا نگران بارداری نباش چون بتا منفی بوده❤️

میخوام یک چیزی بهت بگم شاید کمی باعث شه جلوی سو استفاده رو بگیره

اگر خدای نکرده باردار بودی و خب الان نامزدین

پدر مادرت چه بلایی سرت میاوردن؟ میدونی پروسه س ق ط چقدر طولانی دراورد و استرس اور؟ فکر میکنی این مرد گردن میگرفت ؟ 

اجازه نده ازت سو استفاده شه اولویت زندگیت باید خودت باشی 

کاری نکردم عزیزدلماصلا نگران بارداری نباش چون بتا منفی بوده❤️میخوام یک چیزی بهت بگم شاید کمی باعث شه ...

دقیقا از وقتی بهش گفتم اصلا جوابم و نداده

فقط خدا کنه اتفاقی برام نیافتاده باشه 

بعدش میدونم چیکار کنم باهاش

بازم ازت ی دنیا ممنونم 

دقیقا از وقتی بهش گفتم اصلا جوابم و ندادهفقط خدا کنه اتفاقی برام نیافتاده باشه بعدش میدونم چیکار کنم ...

اره افرین قدرتتو جمع کن و قدر خودتو بدون عزیزم

بحث‌ یک عمر زندگیه

اگر از رابطه محافظت نشدتون دوهفته گذشته و پریودتم از موعدش گذشته ( یک هفته) بتا جوابش صدرصدیه

دقیقا از وقتی بهش گفتم اصلا جوابم و ندادهفقط خدا کنه اتفاقی برام نیافتاده باشه بعدش میدونم چیکار کنم ...

اها ببخشید من شمارو با تاپیک اشتباه گرفتم

ببین قرص اورژانسی اگر قبل ۷۲ ساعت بعد رابطه مصرف شه ۹۹/۹٪ تاثیر گذاره

و جای نگرانی نیست

اگر پریود بعدیتون عقب افتاد بی بی چک بزنین