اون یکی دوماه دیر تر از من زایمان میکنه میدونم برای کادوی بچم طلای نوزاد میاره به نظرتون من چی ببرم برای اون؟؟خودم میگم طلا ببرم ولی یه نفر گفت ضایعست یه ماه بعد طلاشو پس بدی یه جوریه🫤،اگه بچش پسر شد مثلا پی اس فایو بگیر اگه دختر شد چی هست که گرون قیمت باشه اندازه طلا ازش داشته باشه بگیرم؟؟؟ در کل نظرتون چیه ؟این کادو رو چه جوری جبران کنم؟
پی اس فایو برای نوزاد؟؟تا اون بچه جون بگیره بخواد باهاش بازی کنه چند مدل جدید اومده😑چه جوری به ذهنت ...
خواستیم کادو یکی نباشه ارزش مالی هم داشته باشه مادر پدر هم هر دو سر گرم میشن در نهایت میرن میفروشن ،در حقیقت به تیم بچه به کام مادر پدر ،،اینطور که همه گفتن طلا بهتره🤭همون طلا میگیرم برای خود مادر
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی، ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️ خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
من سال 96 برای بچه دوم جاریم دستبند طلا دادم که اسمش روش سفارش دادیم نوشتن مبلغ بیشتر از ربع سکه اون زمان شد منم اون موقع توو عقد بودم با چه ذوقی رفتیم سفارش دادیم.ولی اونا برای بچه اول من سال 98کارت هدیه پونصد تومنی دادن هنوزم توو فکرشم خیلی زرنگ بودن