2777
2789
عنوان

منو جاریم با هم بارداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 45 پست
پی اس فایو برای نوزاد؟؟تا اون بچه جون بگیره بخواد باهاش بازی کنه چند مدل جدید اومده😑چه جوری به ذهنت ...

خواستیم کادو یکی نباشه ارزش مالی هم داشته باشه مادر پدر هم هر دو سر گرم میشن در نهایت میرن میفروشن ،در حقیقت به تیم بچه به کام مادر پدر ،،اینطور که همه گفتن طلا بهتره🤭همون طلا میگیرم برای خود مادر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اندازه طلایی که هدیه میده پول کادو بده

💜                                                                                                                                                                                                                                           

اگر دختر بود گردنبند طلا یا النگو یا گوشواره  بگیر

اگر پسر بود هیچ ایده ای ندارم 

پس اس فایو نوزاد چجوری میتونه استفاده کنه 

میتونی کارت هدیه بدی 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

من سال 96 برای بچه دوم جاریم دستبند طلا دادم که اسمش روش سفارش دادیم نوشتن مبلغ بیشتر از ربع سکه اون زمان شد منم اون موقع توو عقد بودم با چه ذوقی رفتیم سفارش دادیم.ولی اونا برای بچه اول من سال 98کارت هدیه پونصد تومنی دادن هنوزم توو فکرشم خیلی زرنگ بودن

من سال 96 برای بچه دوم جاریم دستبند طلا دادم که اسمش روش سفارش دادیم نوشتن مبلغ بیشتر از ربع سکه اون ...

برای من از این زرنگ بازیا نمیشه دیگه در بیارن🤭 ولی این که گفتی واقعا حرص درار بود

من سال 96 برای بچه دوم جاریم دستبند طلا دادم که اسمش روش سفارش دادیم نوشتن مبلغ بیشتر از ربع سکه اون ...

دقیقادجاری من من برا پسرش ۳ماه زودتر از من زایمان کرد سرویس لباس ترک ۴۸تکه دادم خیلی قشنگ بود سال نود ،۳۵۰گرفتم 

اون برا پسر من ی پتو درجه ۵آورد جلدم نداشت بو هم میدادباور کن ۲۰تومن دستفروش خریده