2777
2789

😂رفتیم قصابی مامانم  گف فلان چیزو بده ولی با این مقدار پول تا گفتم اع مامان زشتهه از کارت من بکش وفلان 

قصابه گف خجالت نداره ماهم نداریم😂یاد این حرف افتادم 

واقعانم الان همه عین هم شدن

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با دلار هفتاد هشتاد تومن چرا باید خجالت بکشی 

کل ایران فقیره با این اوضاع اقتصاد کشور با این کشوری که ساختن و ایرانو نابود کردن

حالم از پدر بزرگ مادر بزرگم بهم میخوره با انقلابشون پ بی عقلیشون ر..ی..د..ن تو زندگی منو نسل‌های بعدیم

مطمئنی همه با هم پول نداریم؟؟هنوزم خیلیا دارن... حتی بیشتر از قبل

اون خیلی ها هیچوقت مارو نمی‌بینن که خجالت بکشیم ازشون😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آره واقعا من الان میرم یه مغازه ای چیزی خرید کنم پولم کمه بعد فروشنده مثلا میخوام یه آبرسان بخرم میاد دست میزاره قشنگ رو گرون ترین که رودروایسی گیر کنم بخرم. منم راحت میگم میگم نگاه آقا من پول ندارم یه آبرسان در قیمت مناسب بده 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دقیقا من قبلا روم نمیشد مخصوصا تو بوتیک برم بگم گرونه☹️الان میگم چه خبره خیلی گرونه خدافظ😹😹😹

آخه اینا خودشونم دارن از آب گل آلود ماهی می‌گیرند، می‌بینند گرونیه خودشونم بیشتر گرون می‌کنند حالا بعضیاشون. دیگه خجالتی نداره خواهرمن گرونه دیگه تخفیف هم آدم نگه بهتره مثلا جنس 300 تومنه میگی تخفیف هزارتومن ازش کم میکنه آدم بیشتر بی شخصیت میشه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دقیقا گرونیه رفتم کفش فروشی نگا ب قیمت کفش کردم زده بود ۶ ۷ میلیووووننننوننن

بفرما! حالا انگار از روکش طلاست کفشی که تو گل خاک همه چیز میره دو روز دیگه پاره میشه تموم میشه میره من اولین نیم بوت خریدم خداشاهده سال 90 بود فکر کنم 50 هزارتومن که خجالت میکشیدم از بابام هی میگفتم وای 50 هزااارتومن چقدر گرون شد نیم بوته دیگه

هعی خاهر

هعی