2777
2789
اره ممنونمجای اینکه اینجا تاپیک بزنی هی درمورد امپول و نحوه تزریق یکی از دوره هایی که بهت گفتم برو ی ...

من دانش اموزم فعلا تابستون میرم یاد میگیرم 

بعد از خلال اهمر مدرک بگیرم میتونم کار هم کنم تو درمانگاه اینا؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلش باهاش صحبت کن بهش اطمینان بده تو کارت مسلطی من استادم همزمان با فرو کردن نیدل و تزریق دارو پنبه ...

من خودم میخوام برم اصلا یادم میره شل کنم 

پرستار هم نمیگه دارم میزنم ک نفس عمیق بکشم

من خودم میخوام برم اصلا یادم میره شل کنم پرستار هم نمیگه دارم میزنم ک نفس عمیق بکشم

من قبلش با همه مریضا صحبت میکنم بیشتر مواقع هم خود مریض میگه من میترسم منم مراعات میکنم  

البته راجع ب سوالاتی ک پرسیدی منم ۱۸ سالمه ۱۶ سالم بور دوره کوتاه مدت تزریقات گذروندم تابستون میرفتم درمانگاه زیر دست پرستارا کار کردم و مسلط شدم ۴۰ ساعتم شیفت واستادم بعدش دبگه برای کنکور نشستم بخونم دیگه نرفتم الان ماهی ی روز میرم کمک پرستارا ک از دستم نیوفته

من دانش اموزم فعلا تابستون میرم یاد میگیرم بعد از خلال اهمر مدرک بگیرم میتونم کار هم کنم تو درمانگاه ...

مدرک معتبرهست چه تو درمانگاه تو نظام و حتی خودت خصوصی میتونی کار کنی حتی خود هلال احمر پذیرش هم دارن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

نه عضلانی نمیگم بزنم ک رو صورت بمالم مواد تو امپولو

نمیخوام بگم مصرف کن چون ممکنه واکنش نشون بده صورتت برای همین گفتم ما نمیتونیم تجویز کنیم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»