2777
2789

یعنی دیکه کسی رو نمیفرستن بلاد کفر ، هزینه ش رو بدن یاد بگیره برگرده

که برنمی گردن معمولا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی دیکه کسی رو نمیفرستن بلاد کفر ، هزینه ش رو بدن یاد بگیره برگردهکه برنمی گردن معمولا

چه خوب همه شون تعهدی کنن😛

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بر نمیگردن . و عموما این بورسیه مال همون فرزندای مسئولین هست

هر چیز خوبی ک وجود داره حالا میخواد سهمیه باشه بهترین مهاجرت پولو ثروت مال همین بچه های مسئولین و وزیر وزراست

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

یغنی ربطی به دانشگاه ارتش و بقیه اله و ... نداره؟

من اینجور متوجه شدم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بر نمیگردن . و عموما این بورسیه مال همون فرزندای مسئولین هست

بله متاسفانه

من کسی رو ندیرم بره و برگرده

یه ودیعه دارن که اون هم سالها طول می کشه تا توسط دولت ضبط بشه