2777
2789
عنوان

کم سن‌ترین داماد

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر پدوفیل نداشتیم

پدوفیل فرق داره 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکم سن های بالاتر بگین ادم انگیزه بگیره😂😂

پدربزرگ همسرم ۴۱

برادر همسرم ۳۶

برادر همسرم ۵۰

همسرم ۴۱

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

زن عموم پسرشو۱۶سالگی دامادکرد سال بعدش بچش۶ماهه بودیکروز رفتم‌خونشون گفت دخترعمو مادرم کاری کردبچگی نکنم از زندگیم هیچی نفهمیدم روز بعدش خبردادن تصادف کرده و۳روز بعدش تمام۰۰۰همنقدر دردناک

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
زن عموم پسرشو۱۶سالگی دامادکرد سال بعدش بچش۶ماهه بودیکروز رفتم‌خونشون گفت دخترعمو مادرم کاری کردبچگی ...

ای آخ

یکی از پسرا پولدار فامیل ۱۷ سالش بود افتاده بود رو دور لج که من زن میخوام نگیرید فرار میکنم و.... خلاصه براش دختر مورد علاقش که اونم ۱۷ سالش بود خاستگاری رفتن و انگشتر نشون بردن قرار بود بعد دو ماه عقد کنن که دختره بهم زد 😂😂😂

گفت هرجا میرم خجالت میکشم بگم این شوهرمه حتی ریشم نداره حتی سرکار نمیره شغل نداره و..... بهم زدن