زن عموم پسرشو۱۶سالگی دامادکرد سال بعدش بچش۶ماهه بودیکروز رفتمخونشون گفت دخترعمو مادرم کاری کردبچگی ...
وای خدا چه ترسناک ، پدر ۱۷ ساله!!
واقعا بعضی خانواده ها جنایتکار هستن
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
من دیدم ۲۰ سالش بود زنش هم ۱۷/۱۸ الان خداروشکر زندگیشون اوکیه
همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی، ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️ خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
زن عموم پسرشو۱۶سالگی دامادکرد سال بعدش بچش۶ماهه بودیکروز رفتمخونشون گفت دخترعمو مادرم کاری کردبچگی ...
الهی،
منم یبار از یه دختر که مادرش خودش خواهرش رو زود شوهر داده بود و واسه برادر هاش زود زن گرفته بود شنیدم که مادرم زندگی رو از ما گرفت نزاشت لذت جوانی بفهیمم
نه بابا...چون همه بچه های زنه فوت میکردن افسردگی گرفت و خودکشی کرد پنج تا بچه یکی هم نمونده براشون...بعدش بابام با مادرم ازدواج میکنه..ولی همش از بچه هاش که میگفت بغض داشت فک کن از پنج تا بچه حتی یه بچه زنده نمونده🥺
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
الهی آمیین...خانمه خودش مشکل اعصاب هم داشته..یکی از بچه ها تب میکنه توی تب بهش دوتا پنسیلین میزنه بچه پنج ساله لال میشه بعد حال روحی مادره بدتر میشه....خودسوزی میکنه یه سال بعد مرگ مادره دخترش هم فوت میشه...بابام تازنده بود فراموششون نمیکرد هرچند زندگیش اجباری بوده و زنش ده سال ازش بزرگتر بوده ولی واسه بچه هاش می سوخت...حتی روز قبل مرگ همش اسم همون دخترش رو میآورد میگفت جلوچشامه🥺بابام ۴۵سالگی تو تصادف فوت کرد...
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰