تو تلگرام دانشجو های پزشکی تهران یه چالش گزارشکار گذاشته بودن آخرشم آزمون اعتبار سنجی که یکی فیک نده نفر اول شدم جایزش یه هفته مشاوره رایگان و جایزه نقدی از مدیر اصلیشون بود الان حتی خجالت میکشم سین بزنم بهشون گفتم مشاوره رو میرم باهاتون ولی پولو نمیخوام قبول نکرده نوشته نمیشه شماره کارت بفرست از اونور هم یه گپ خصوصی یه هفته ای مشاوره ای کامل یعنی برنامه و همه چی وای دوست دارم از خجالت بمیرمم چیکا. کنممم
گفتم نوشتم مشاوره رو میرم باهاتون ولی پولو نمیخوام خود مشاوره هم از خدامه و از سرمم زیادیه نوشته الا ...
از سرمم زیادیه یعنی چی
کاملا حقت بوده اینکه خودت دوست نداری بحثش جداس
من بودم پولو میگرفتم مشاوره رو نمیرفتم 🤣🤣
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️