2777
2789

نمیگه زنم حوصلش سر میشه

از لحاظ مالی و رفاه بهترین زندگی رو واسم ساخته سرکار میرفتم گفت چقدر حقوقته اونو بزنم هر ماه به حسابت کل داراییشو کرده به اسمم  هر ماه بیشتر از حقوقمو میده بهم ولی من تو خونه پوسیدم من توجه میخوام پول نمیخوام 😔😔😔😔 دوشنبه ها فوتبال داره جمعه ها از ظهر میره بیلیارد بازی کنه تا عصر 

البتع شهرمون مناطق تفریحی انچنانی نداره ولی میتونه بشینه پیشم که

امروزم بیدارم کرد گفت چایی بذار منم نیمتونستم بیدار شم ولی به زور بیدار شدم چشمامو باز کردم دیدم چپ چپ نگام میکنه گفتم چیه فک کردی من خدمتکارم چی میشه یه روزم تو صبحونه اماده کنی( بچه داریم شبو نتونسته بودم بخوابم)بهش پیام دادم گفتم خدمتکار حسابم کردی مگه گفت نه اصلا اونجوری نیست تو بد برداشت کردی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقه لووووس

حالا اگه ببرتت بیرون ولی بت پول نده

به خونش تشنه میشی

همه چی باهم نمیشه که

تو هم برا خودت با اسنپ برو بیرون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

تو‌این شرایطم تقریبا و پولو انتخاب کردم

به نظرم جای مطمئن باشه با دوستهای سالم‌باشه بهش خوش‌بگذره 

به منم پول زیاد بده بقیش مهم نیست

زیاد از توجه خوشم‌نمیاد

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

چقه لووووسحالا اگه ببرتت بیرون ولی بت پول ندهبه خونش تشنه میشیهمه چی باهم نمیشه کهتو هم برا خودت با ...

من میخوام با اون برم اون برام وقت بذاره خودم ماشین دارم 

تو‌این شرایطم تقریبا و پولو انتخاب کردمبه نظرم جای مطمئن باشه با دوستهای سالم‌باشه بهش خوش‌بگذره به ...

اره واقعا خیلی سالمه از این جهت میگم هر کاری میکنه بکنه خوش باشه

من میخوام با اون برم اون برام وقت بذاره خودم ماشین دارم

خیلییییی لوسی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/