2777
2789

طرف میگه که بخاطر خانواده مون نمیتونیم باهم باشیم !!

شاهزاده هری تونست با مخالفت های سلطنتی ازدواج کنه !

میگید که بریم بیرون طرف همسرتون یا پارتنر تون میگه که مسابقه دارم نمیتونم! 

" اما مسی جشن موفقیت شو با همسرش وقتی کنارش نبود مجازی با موبایل گرفن"

گل میخواین اما همسرتون ادعا میکنه که خشک میشه

"یه اقایی بعد کور شدن همسرش 3 هکتار گل کاشت تا بو هارو حس کنه "

پارتنرتون میگه که فاصله مون دوره نمیتونیم برسیم 

"یه اقایی از هند تا سوعد دوچرخه سواری کرد تا عشقشو ببینه و ازدواج کنه"

شما رو نمیبره بیرون ادعای هوای نامساعد میکنه

"یه اقا و خانم روزی 5 ساعت زیر بارون رقصیدن "

با بهانه الکی عشق را بدنام نکنید !

کانالم عضو شو بیب:🎀❤️https://t.me/mearyayi

این قابلیت در کشور شما پشتیبانی نمیشود**

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا عشق این چیزا حالیش نیس منوهمسرم سنمون خیلی کم بود همه مخالف بودن ولی همسرم پاپس نکشید وسط تالارعروسی عموش باهاش سرمن دعوا راه انداخت گف بخاین نخاین مال منه چ دعواهایی که نشد روز نامزدیم پسرعموم رف دعوا کنه کتکش بزنه همونجا به بابام گفتم دست کسی به فلانی بخوره جدوابدشو یکی میکنم اونقد مشکلات پشت سرگذاشتیم خدا داند وای حیف که نشد بیشتراز۳سال زندگی کنیم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدا رحمتش کنه..

مچکرم عزیزم خدارفتگان همه رو بیامرزه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤