من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هیچی تو عروسیش میز جلو نشستم دوتا بشقاب غذاهم خوردم
خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
خیلی شب بدی بود خونم پر از مهمون بود و من نمیتونستم ب خوبی گریه کنم رفتم یه گوشه تو یه اتاق پتو. رو گذاشتم دهنم. فقط جیغ میکشیدم سخت بود برام 😔 شب عروسی هم خیلی گریه کردم باورم نمیشد کسی ک سه سال باهاش بودم اینطور بشه تا چند سال من گاهی غصه میخوردم و الان کلا فراموشش کردم دوباره رفتم تو رابطه اما نتونستم مثل اون موقع عاشق و شیفته بشم.....هیییچ وقت
یعنی حسی بهش ندارم ولی نمیتونم ترکش کنم چون وابسته ام بیشتر از پدر و مادرم کنار اون زندگی کردم خیلی ...
چی باعث شد که حسی بهش نداشته باشی؟
یعنی عشق برای همه به عادت تبدیل میشه🥲
فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀
مجبور بودم. هنوزم بعد اینهمه سال لحظه ای ک کارت عروسیش اومد در خونمون یادم نمیره .
اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱