2777
2789
عنوان

ماده شوینده یا وایتکس

71 بازدید | 15 پست

خانما درود من امروز مجبور شدم  از دست شویی عمومی استفاده کنم که بعد که خواستم دستامو بشورم دیدم مایع دست شویی نداره!! یه ظرف اون گوشه پایین بود خواستم ببینم شاید مایع باشه درش و که باز کردم بوش کنم یه لحظه نفسم رفت !!! نمی‌دونم وایتکس بود کند تا محلول شیمیای بود هر چی بود خیلی قوی بود 

شیر و آب ولرم هم خوردم به نظرتون ریه ام آسیب دیده ؟؟ خیلی ترسو ام من کلا کسی چیزی می‌دونه بگه 😥😥

انسانم آرزوست!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اجی من ازواتیکس استفاده زیادمیکنه ی بارمث شمانفس بالانمیومدسرفه میکردقرمزشده بودازاینکه نمیتونس نفس ...

عههه 

مرسی عزیزم از راهنماییت انشالله تنتون سلامت باشه

انسانم آرزوست!
منم مثل تو وسواسیم نگران نباش شیر بخور و تو هوای آزاد قشنگ نفس عمیق بکش احتمالا آلرژی شده موقتیه

اره منم نگران میشم آخه بدنمم هم حساسه !! نمی‌دونم چه کوفتی بود گذاشته بودن اونجا 

امیدوارم این که شما میگی باشه 

مرسی عزیزم ❤️❤️

انسانم آرزوست!
شیر زردچوبه با شیر خالی خیلی فرقشه حتی برای درمان آسم هم بکار میره

یعنی شیر گرم کنم زرد چوبه بریزیم توش ؟ همین پودر زرد چوبه خودمون اوکیه ؟؟؟ چقدر بریزم 

انسانم آرزوست!