2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم بچه اینا درکار نیست

کار بعضی روزا بیرون با دوستام وقت میگذرونم با گوشی خییلییی کم با اقوام رفت امد داریم عاشق یاد گرفتن زبانای جدیدم

زبانم میخونم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

خانه داری بشور بساب و..... 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

نه سر کار میرم نه فعلن کلاس خاصی مشغول کارای خونه و یچه داری تایم های آزاد م به قر و فر خودم میرسم بیرون میرم به مامانم اینا سر میزنم با دوستام صحبت میکنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

صبح بیدار میشم صبحانه میخوریم میرم سرکار ظهر برمیگردم ناهار بعدش یکم استراحت و فیلم با همسرم بعضی وقتا تا عصر میخوابم بلند میشم خونه رو جمع و جور میکنم آرایش میکنم و لباسمو عوض میکنم و یه شام درست میکنم اگر پایه باشه آخر شب میریم بیرون باهم 

همبن چیز خاصی نیس

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

سرکار باشم که تایم خاصی نمیمونه چون واقعا انرژی میبره و تایم کارم گاهی زیاد هست 

نباشمم،به اشپزی،مطالعه،تمرین،رفتن بیرون با دوستام،دعوتشون به خونه،شب ورزش با همسرم و...میگذره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

۵ بیدار شدن تا نه درس خوندن 

نه تا یک شروع مشاوره ها و طراحی هام 

یک تا سه بازی با دخترم و خوردن ناهار 

یک ساعت استراحت 

بیرون رفتن و خریدای خونه 

یک ساعت ورزش توی خونه فعلا

شام و ناهار فردا رو پختن 

شام خوردن 

پارت دوم مشاوره ها 

ساعت یازده خوابیدن 

یه لوپ تکراری 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•