2777
2789
عنوان

خصلتهای پسندیده

99 بازدید | 8 پست

5- خصلت هاي پسنديده

گروهي از اسيران كافر را به حضور پيامبر اسلام عليه السلام آوردند. پيامبر دستور داد همه را اعدام كنند، به جز يك نفر، كه مورد عفو قرار گرفت و آزاد شد.

مرد با تعجب پرسيد: براي چه تنها مرا آزاد كردي!؟

فرمود: جبرئيل امين، به من خبر داد كه در وجود تو پنج خصلت خوب وجود دارد كه خداوند و پيامبرش آنها را دوست مي دارند.

1- آن كه نسبت به ناموس خودت داراي غيرت شديد هستي.

2- از صفات سخاوت، بذل و بخشش برخورداري.

3- اخلاق خوب داري.

4- همواره راستگو بوده هرگز دروغ نمي گويي.

5- مرد شجاع و دليري هستي.

مرد اسير كه سخنان پيامبر را با حالات دروني خود مطابق يافت به حقانيت اسلام پي برد، مسلمان شد و تا آخرين لحظه در عقيده پاك خود باقي مي ماند.(6)

منبع بحارالانوار جلد ۹۷

همسایه کریمه اهل بیت ع.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه لذتی میبرم کسی روایتی بذاره من بخونم به به باید با اب طلا بنویسند

ممنون لطف دارید کلام اهل بیت ع همه زیبا و بجا هست چندین روایات از بحارالانوار تایپیک کردم مطالعه بفرمایید🙏🏻🌺

همسایه کریمه اهل بیت ع.
ممنون لطف دارید کلام اهل بیت ع همه زیبا و بجا هست چندین روایات از بحارالانوار تایپیک کردم مطالعه بفر ...

سلام 

تو این دوره و زمونه هنوز من نتونستم کسی را پیدا کنم که بیشتر از خودم روایات واحادیث رو دوست داشته باشه 

باورمیکنید من هنوز تو طول عمرم جرات نکردم پامو جلوی یه کتابی حتی رمان بی معنی  ولی بسم الله داشته باشه دراز کنم  چه برسه به کتاب روایی  

همیشه میبوسمشون و بو میکنم صفحاتشون رو و روی چشمام میذارم 

ممنون لطف دارید کلام اهل بیت ع همه زیبا و بجا هست چندین روایات از بحارالانوار تایپیک کردم مطالعه بفر ...

نمیگم مذهبی ام نه نه 

ولی عاااااشق مذهبم 

عاشق احادیث و قرانم 

عاشق کلام خدا و پیامبران هستم و ادعایی درمورد مذهبی بودن اصلا ندارم 

ولی مذهب دوست هستم

سلام تو این دوره و زمونه هنوز من نتونستم کسی را پیدا کنم که بیشتر از خودم روایات واحادیث رو دوست داش ...

احسنت دل و قلب ر وشنی دارید

همین ادب کردنها پاداش اخروی داره میدونستید؟

هرچه دادند به خوبان به باادبها دادند.

الهی حال دلتون همیسه خوب و رزق مادی و معنویتون پربار باسه دوست عزیز سایه امام زمان عج بر سرتان مستدام ولسه فرج مولا زیاد دعا بفرمایید دلتون‌پاکه.

همسایه کریمه اهل بیت ع.
نمیگم مذهبی ام نه نه ولی عاااااشق مذهبم عاشق احادیث و قرانم عاشق کلام خدا و پیامبران هستم و ادعایی د ...

احسنت حیفه وجود بابرکتی مثل شما مذهبی نباسهزیرا که نور یقیق در وجودتون سرشار هست 

الهی به ذات پاک زهرای اطهر س همیسه در راه روشن وصراط مستقیم قدم بردارید موفق باشید عزیز

همسایه کریمه اهل بیت ع.
احسنت دل و قلب ر وشنی داریدهمین ادب کردنها پاداش اخروی داره میدونستید؟هرچه دادند به خوبان به باادبها ...

خدا کنه خدا هم مورد عنایتمون قرار بده 

ممنون از حسن نظرشما 

اگرقابل باشیم چشم 

من الان دارم کتاب گره گشایی رو میخونم اثر محمدعلی رضایی  احادیث خوبی داره تو ش 

همیشه کناررختخوابم پر است از کتب احادیث 

خخخ شاید خنده دارباشه بگم ولی از بچگی به خودم عادت دادم کنارم باشند تا صبح که بلند شدم چشمم اول به کلام ائمه بخوره 

نمیدونم خدا عاقبتمو به خیر کنه