2777
2789

کلاسای هنری برو 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با من دوست شو ۱۵ سالمه ولی 🥺😂

اتفاقا از خدامه کاش نزدیکم بودی 

گاهی میرم شهرستان مسافرت با دخترای شش هفت سالشون میرم میچرخم چقدرم بهم خوش میگذره عاشق آدمای زیر ۱۸ سالم خیلی پاک و معصومید 

از آدم بزرگا میترسم خودمم تو دوران کودکیم گیر کردم 

اتفاقا از خدامه کاش نزدیکم بودی گاهی میرم شهرستان مسافرت با دخترای شش هفت سالشون میرم میچرخم چقدرم ب ...

چه حالب من ۱۷ سالمه با دخترای ۱۵ ساله فامیل راه نمیرم میگم اباهتم میریزه  

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
من کرجم تو کجایی؟🥺😂

خواهر امضاتتت  

کلاسای هنری برو

علاقه ندارم 

مثلا گفتم چند روز بیام پیش مادرم 

همش تو اتاقم هیچکس نیست حتی باهاش حرف بزنم پدر مادرمم خیلی سنشون زیاده حوصله ندارن با شوهرمم زیاد رفیق نیستم 

دارم دق میکنم 

علاقه ندارم مثلا گفتم چند روز بیام پیش مادرم همش تو اتاقم هیچکس نیست حتی باهاش حرف بزنم پدر مادرمم خ ...

به هیچی ؟ مثلا کیک پزی . یا کلاسای سبک اینجوری 

چه حالب من ۱۷ سالمه با دخترای ۱۵ ساله فامیل راه نمیرم میگم اباهتم میریزه

وای نه نگو چیکار به مردم داری بچه ها خیلی خوبن عاشق شنیدن دغدغه هاشونم خیلی شیرین حس خوبی بهم میدن

خواهش کردم ازشون🥺😂

نه اون خط اول