2777
2789
عنوان

عمه و عمو م بلند نشدن به پام

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 35 پست
بزرگ فامیلند کی بلند شده تا حالا ‌زشته اگر یلند شند.باید بشینند .شما باید بری ادای احترام .

این چ حرفیه اصلا اینطور نیست احترام گذاشتن ب طرف مقابل که سن نمی‌شناسه حالا اگر طرف پیر پیر باشه اره 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مگه بزرگترم بلند میشه از جاش؟؟البته من خودم برای همه بلند میشم‌‌‌ولی قدیمیا که خیلی ازم بزرگترن بلند ...

معمولا بلند میشن ولی خب بلند نشن هم زشت نیست و توقعی ازشون نیست بالاخره بزرگ تر از ما هستن 

مثلا الان خود من یه بچه ده ساله بیاد بهم سلام بده پا میشم؟نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کس به هر شخصیتشو نشون میده چه بزرگ چه کوچیک!

عزیزم همونطور که اول کوچیک تر سلام میده و اول لزرگ تر دست دراز میکنه برای سلام دادن بلند شدن به پای کسی هم معمولا کوچیکا برای بزرگا انجام میدن حالا بزرگ تر اگه دوست داشته پا میشه اگه نه کارش زشت نبوده

معمولا بلند میشن ولی خب بلند نشن هم زشت نیست و توقعی ازشون نیست بالاخره بزرگ تر از ما هستن مثلا الان ...

گفتم که منم بلند میشم🤭😊ولی اکثرا عمو و عمه هام پیرن نمیتونن بلند شن..یا پدرم نمیشه که برای من بلند بشه..من میرم دست میدم و روبوسی میکنم‌..ولی خوب مادرم میاد جلو در استقبالم😊

...
حالا برا ما بلند نمیشن هیچی باید تو اون حالت اونا هم روبوسی کنیم چندبار موقع روبوسی نزدیک بود بیوفتم

من دیگه کسی نشسته باشه رو بوسی نمیکنم دستم درصورتی میدم که اول بزرگ تر دستشو دراز کنه دست میدم و رد میشم

این چ حرفیه اصلا اینطور نیست احترام گذاشتن ب طرف مقابل که سن نمی‌شناسه حالا اگر طرف پیر پیر باشه اره

الان کوچک احترام نمیزاره....

کوچکتر احترام بزاره .بعد بریم سراغ بزرگتر

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ