2777
2789
عنوان

عمه و عمو م بلند نشدن به پام

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 35 پست

فقط اینایی که بزاشون عجیبه بزرگتر بلدشه! ندیدید تا حالا تو یه خانواده احترام دو طرفه باشه؟!! وقتی کوچیک تر سلام میده میره طرف بزرگتر دست بده، بزرگتر هم به خاطر رفتار کوچیک تره که بهش احترام متقابل گذاشته باشه بلند میشه و روبوسی میکنه مگه اینکه سنش در حد مادربزرگا و پدربزرگا باشه که به خاطر سن زیاد بلند شدن سختش باشه

الان کوچک احترام نمیزاره....کوچکتر احترام بزاره .بعد بریم سراغ بزرگتر

ما الان صحبتمون درمورد ایشون هست که کوچک تر بوده احترام گذاشته رفته جلو اونا بلند نشدن نه بقیه کوچک تر ها.....

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط اینایی که بزاشون عجیبه بزرگتر بلدشه! ندیدید تا حالا تو یه خانواده احترام دو طرفه باشه؟!! وقتی کو ...

دقیقا من اگر برم سمت بزرگتری بلند نشه دیگه نمیرم واقعا هیچوقت از دور فقط سلام میکنم بخدا همین بزرگترها ک بلند نمیشن اگر ی طرفو ببینن خوششون بیاد از اون طرف چنان دولت راست میشن

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

درسته بلند نشه ولی یه تکون ریز تو مبل به خودش بده بد نیست

اگر خونه خاله ام دختر ش سنش کم نیست موبایل بدست میاد دم در داره میخونه روبوسی هم میکنه محل هم زیاد نمیده .یا اصلا نگاه هم نمیندازه .بعضی ها باهم فرق دارند زورش هم نمیکنم احترام بزاره .ناراحت میشم ولی چیزی نمیگم .دیگه هم زیاد پیششون نمیرم .چون الان کوچکا احترام نمیزارنننند 

.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
دقیقا من اگر برم سمت بزرگتری بلند نشه دیگه نمیرم واقعا هیچوقت از دور فقط سلام میکنم بخدا همین بزرگتر ...

احترام یه چیز متقابله ، دلیل نمیشه طرف چون بزرگتره احترام رو پاسخ نده! وقتی کوچیک تر سلام میده برای احوال پرسیه بیشتر سمت بزرگتر میره، ادب میگه بلند بشه و روبوسی کنه

مگر اینکه سنش خیلی زیاد باشه مثل پدربزرگامون یا مادربزرگامون

وگرنه یه ادم مثلا حدود ۳۰ ۴۰ ساله چرا بلند نشه؟!!

ما الان صحبتمون درمورد ایشون هست که کوچک تر بوده احترام گذاشته رفته جلو اونا بلند نشدن نه بقیه کوچک ...

مال ما هم همینطوره .بلند نمیشند .مخصوصا جمع .بی احاترامی هم حساب نمیکنیم 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ