2777
2789
عنوان

بیهوشی تو فیلما ( چون قبلی رو کسی چیزی نگفت 😢)

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 43 پست
شما میتونید تصور کنید انجام بدید یعنی ؟

من نه ولی بعضی از افرادی که اطرافم دیدم بله اونا ممکنه بتونن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم میشه توی اتاق عمل هم یکی ازروشاست

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بله عزیزم میشه توی اتاق عمل هم یکی ازروشاست

تو اتاق عمل فک کنم فرق داره 

اما اینکه به زور بخواین مثل ۱۰ ثانیه دستمال رو جلو دهن یک پسر مثلا من بگیرید نمیتونم درک کنم که بشه و من کاری نکنم. چون خیلی تکرار شده تو فیلما

تو اتاق عمل فک کنم فرق داره اما اینکه به زور بخواین مثل ۱۰ ثانیه دستمال رو جلو دهن یک پسر مثلا من بگ ...

تو اتاق عمل به جا دستمال همین کاسه اکسیژن میزارن 

ولی همون مواده من رفتم تجربم کردم

دقیقا همینجوره اولین تنفسی که کنی یا حرفی بزنی بیهوش میشی

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تو اتاق عمل به جا دستمال همین کاسه اکسیژن میزارن ولی همون مواده من رفتم تجربم کردمدقیقا همینجوره اول ...

آخه این با دستمال رو میگفتن بیشتر طول می‌کشه چون مایعس تبدیل به گاز میشه 

یعنی الان شما میتونید تصور کنید با دستمال اینکارو بتونید با من کنید و من کاری نتونم کنم؟ 😂 خیلی سخته تصورش 

آخه این با دستمال رو میگفتن بیشتر طول می‌کشه چون مایعس تبدیل به گاز میشه یعنی الان شما میتونید تصور ...

اره میشه کلابااولین تنفس رفتی دیگه😂

یک درصد احتمال نمی‌دید ۱۰ ثانیه طول بکشه و من مانع بشم؟ 😂

تو ۱۰ثانیه میتونی نفستو حبس کنی😂

اصن گیریم ده ثانیه هم وفت داشته باشی همین دهنتو بازکنی رفتی دیگه😂