2777
2789

همیشه برام عجیب بود چجوری تو فیلما یه زن به زور با دستمال و مایع بیهوشی یه پسر همسن من ۱۶ سالرو بیهوش می‌کنه 🦦🚶🏻

اصلا نمیتونم تو واقعیت درک کنم. باز مرد زورش بهم میرسه. اما تو فیلما زنا عادی اینکارو میکنن و خیلی تکرار شده 

شما تو تخیلتون به نظرتون میتونید؟

تخیل نیست با یه ماده ای انجام میدن ک نمیشه اسمشو برد😁

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا ۹۰ درصد خانومن و اصلا همچین فیلمایی نمیبینن

اشتباه گرفتید

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

وا چه ربطی داره

طرف یهو شوک میشه نمیدونه چیکار کنه تا به خودش بیاد اون ماده کار خودشو کرده زن و مرد هم نداره

ولی از لحاظ قدرت خود من خیلی اوقات تونستم با پسرا مقابله کنم

تقریبا ۸۰ کیلوام و دان یک تکواندو دارم

و بیشتر پسرایی که اومدن کرمی چیزی بریزن همشون لاغر استخونی و تازههم قد خودم بودن! فکر میکردن چون پسرن یک دختر به هیچ عنوان نمیتونه کاری بکنه😅

به راحتی زدمشون با ی لگد پرت شدن

تازه پارتنرم هم از من لاغر تره حدود ۶۰ کیلوعه و هم قدمه

یبار بلندش کردم حتی🤣

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چون اکثرا خانم بودن مطرح کردم. چون توی اکثر فیلمها خانم انجام میداد برام عجیب بود ببخشید اگر ناراحتت ...

خیلی از خانوما زورشون زیاده و میتونن

همه مثل هم نیستن

خواهش میکنم ناراحت نشدم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اره خب میشه 

دستمال ک با محلول خواب اور 🤪😑

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

دقیقا. قبلا این ماده کلرو فرم بود ک در اتاق عمل استفاده میشد.‌مایع بی رنگه

با مادش کاری ندارم 

خب مثلا الان به نظرت تو میتونی به زور اینکارو با یه پسر بکنی ۲۰ ثانیه مثلا کنترلش کنی؟ سخته تصورش

وا چه ربطی دارهطرف یهو شوک میشه نمیدونه چیکار کنه تا به خودش بیاد اون ماده کار خودشو کرده زن و مرد ه ...

آفرین 😂 

اما این چون با لگد فرق میکرد به نظرم عجیب بود. این که بخوای ۱۰ ۲۰ ثانیه مثلا من رو نگه داری نمیتونستم تصور کنم مثل فیلما