2777
2789
عنوان

مسمومیت با ماکارونی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

گلی من فکر میکنم همش شایعه بود 

برند های رقیب میخواستن خراب کنن این برند رو

چون به هیچ جا نرسید 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والله درهفته یکبار میخوریم چیزمون نشد درست درحد ی وعده نزار زیاد بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ول کنید توروخدا کل زمین سالهاست ماکارونی میخورن حالا دو سه نفرم این وسط به هر دلیلی که تازه قطعی مشخصم نیست واسه ماکارونی باشه فوت شدن ممکنه اصلا بیماری زمینه ای داشتن،مثل اینه که بگی من مسافرت نمیرم چون یه تعدادی همیشه تو تصادفات جاده ای فوت میشن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ارههه بابا تموم شدددفکر کنم ما از اون موقع یه ده باری درست کردیم😂

منم درست میکردم ولی ماکارونی هایی که از قبل خریده بودم و داشتم این اولین باره بعد این جریان خریدم تاریخ تولیدش ماله ۳ هفته پیشه تقریبا

چه برندی رو گفتن مگه..اسم برند نگفتن که

خب همین دیگه چون شایعه بود و گفته شد هر دو از یک برند بودن سریع بایکوت خبری شد

اگر واقعی بود مطمعنن صدای ورشکست شدن یک برند رو میشنیدیم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از قبل داشتی یا ماکارونی و جدید خریدی؟

نه بابا مگه انبار ماکارانی دارم😂😂😂

هر دو سه روز میخریدیم 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من تاریخ نگاه میکنم و تاریخ داشتدیگه تاریخش گذشته رو نمیدونم

خب دیگه منظورم همینه تاریخ تولید مهمه من هنوز چندتا از قبل دارم ماله پارساله، ولی شکل دار هستن رفتم رشته ای خریدم تاریخش واسه ۳ هفته پیشه، اگه کسی با تاریخ تولید جدید خریده و خورده میشه اعلام حضور کنه؟