2777
2789
عنوان

کسایی ک‌درونگراین

120 بازدید | 20 پست

من وضعم افتضاح اصلا حصله شلوغی ندارم ببشتر از نیم ساعت نمیتونم تحمل کنم‌دیشب مهمون‌داشتیم تو جمع زیاد موندم‌اخر شبش مثل روانی ها شده بودم عصبی کلافه فقط رفتم‌تو رخت خوابم نه مسواک زدم نه روتینمو اتجام‌دادم ببخشید حتی یه دسشویی نتونستم برم فقط خوابیدم تا الان مخم‌داشت منفجر میشد الان مشکلم‌اینه من هنوز ازدواج نکردم اگ‌قسمت شد ازدواج کردم اینجا میتونم بپیچونم مهمونیارو ولی اونجا نمیشه ک چیکار کنم اخه زنداداشم‌دیشب بزور نگهم داشت تو جمع گفت باید عادت کنی بعدها به مشکل برمیخوری کسی مثل من هس؟ 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درونگرام ولی مشکلی با جمع ندارم 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

حس می کنم اضطراب اجتماعی داری 

درونگرایی با این چیزهایی که شما گفتی فرق داره

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
حس می کنم اضطراب اجتماعی داری درونگرایی با این چیزهایی که شما گفتی فرق داره

با جمع مشکلی ندارم خونواده خودم هستن ولی بهم خوش نمیگذره ببین ذوق دارم قبلش میگم‌مثلا مهمونی برم و..بعد نیم ساعت عصابم نمیکشه

خب چیکار کرد مشکلی نداره؟

وقتی باهاش آشنا شده بودم حتی تو جمع نمیومد ولی الان خیلی بهتر شده حرف میزنه میخنده 

جدیدا خودم باهاش حرف میزنم دلم نمیخواد کسی تو خودش باش و تو جمع احساس تنهایی کنه 

تو انتخابتون دقت کنید با یک برونگرا ازدواج نکنید،که هردوتون اذیت میشین.

جالبیش اینه از کسی خوشم اومده اهل شلوغیو مهمونیو و....

من میانه گرای رو به درونگرام

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞