2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدالت توی اون دنیا برقرار میشه

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چجور نگا کنم؟

من بدبخت تو عمرم نگاه تو صورت ی پسر نکردم خیلی مظلوم و ساده بودم  خدا منو انداخت وسط اتیش با ی ادم بداخلاق ک روزی هزاربار باش میمیرم و زنده میشم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نه نیست. اون دنیا هم بعیده

قراره هرکسی عمل و نتیجه عملش را ببینه .

دنیا محل امتحانه .

هرکی یک جور .

هرکس یک مدل 

یکسان نیست .

یک معلوله 

یکی فقیر 

ذات خدا عدالتشه .ودقیقا ربط داره به اخرت

هرکس نتیجه عملش را درو میکنه تک به تک

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

میگن به یکی میگن یه سری میوه رو بین اعضای جمع تقسیم کنه چون از همه عاقل و عادل تر بود میپرسه عادلانه تقسیم کنم یا خدایی میگن مگه فرق داره؟ خب حالا اشکال نداره همون خدایی تقسیم کن خدایی بهتره اونم یکی به یکی میده دوتا به یکی سه تا به یکی ده تا به یکی به یکی هم هیچی نمیده میگن پس چرا اینجوری کردی میگه خدا همینجوری نعمتاشو تقسیم میکنه دیگه😅

ولی جدای از شوخی من وقتی به جهان دیگه فکر میکنم احساسم اینکه که عدالت خدا وجود داره اما اگه دنیا رو اخر کار بدونیم نه واقعا دست کم در ظاهر عدالتی وجود نداره

این دنیا به تصادف و امتحانه اون دنیا به شایستگی

ولی فکر کنم ما این دنیا رو فقط حس کردیم و میفهمیم اینهمه سختی و بی پولی و عذاب ...چی بگممممم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

نه نیست. اون دنیا هم بعیده

در دنیا عدالت کامل محقق نمی‌شود چون ظرفیتش نیست 

در آخرت بله بصورت کامل عدالت اجرا میشود

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

کدوم مهمتره

اون دنیا ، این دنیا که به نفسی بنده ، من هر وقت میرم بهشت زهرا انگار دون پاشیدن انقدر تند تند قبرها پر میشه

اون ور ابدیه ، هر کی از فرصت این دنیا برای ساختن اون ور استفاده کرد زندگی رو برد

خودتو اذیت نکن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم