2777
2789

من موقع تخمک گذاریم شوهرم نبود یعنی خودم احساس کردم تخمک گذاری کردم فرداش که شوهرم داشت میمومد یعنی بیشتر از ۲۴ ساعت بعد کیت زدم خطش پر رنگ بود اما یکم کمرنگ تر از خط کنترل همون شب اقدام کردیم چون میگن گاهی تخمک ۳۶ ساعت هم زنده میمونه و روزای بعد دیدم کیت هام داره کمرنگ تر میشه خلاصه الان یک هفته گذشته و به جز روزای اول یکم زیر دلم درد میگرفت و روز پنجم بعد اقدام که دوباره علائمی شبیه تخمک گذاری دلشتم یعنی یک طرف تخمدانم تیر کشید و خیلیییی کم تو این یه هفته احساس میکنم سینه هام کمی حساستر و متورم تر شده علائم دیگه ای ندارم قبلا که توهم بارداری داشتم بیشتر علائم داشتم

به نظرتون ممکنه اقدامم گرفته باشه و فعلا علائم نشون نده؟ از کی میتونم بی بی چک بزنم؟ سینه درد بارداری در چه حده؟

حدودا هفته ششم بارداری علائم میاد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید