2777
2789
عنوان

با کسی که تا غذاهاش داره خراب میشه میاره برات چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 22 پست
مثلا میخواست ماست درست کنه ازم ماست گرفت .بعد برام یه کاسته ماست موسیر آورد ترش بود

عزیزم اگه نسبت سببی باهات داره کلا رابطتو قطع کن، زن سن بالا میخوای چکار هی بیاد خونت

با همسن خودت بگرد چه عصاب قوی ای داری😅

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا وضع ما بهتره .هر از گاهی چیزی بخواد ازخون میگیره ‌میخواد جبران بشه

وای همسایه ما اینجوری خیلی زن چرکیه من نمیتونم توخونشونم اب بخورم دوتا دخترش چنان اعتماد بنفسی دارن....همه چیز وهم میاره برا من منم باکلی ذوق ازش میگیرم مستقیم میندازم تو اشغالی ....

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

منم ی زمان شرایط مثل تورو داشتم

ی پیرزن ک وضع پالیش خیلی بد بود

میخواست بهم کمکی چیزی کنه قدر دانی و مخبت کنه

چیرای مونده بهم میداد البته تازه هم اگ داشت میداد

فکر کن حتی شیرینی چند رور مونده و...

من ازش تشکر میکردم میومدم خونخ مینداختم سطل زباله

شماهم چیزی نگو اگ سن بالاس

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘