2777
2789

خودم حس میکنم حق ندارم

ولی نمیدونم چرا ناراحتم

ما هنوز عقد نکردیم و خانوادشو حضوری ندیدم

فقط مامانش میدونه که قراره بیان خواستگاری

ما قرار بود امروز با هم بریم شهر دانشگاهم امتحان بدیم برگردیم 

تقریبا ۵ ساعت رفت و ۵ ساعت برگشت

یه هفته اس برنامشو ریختیم و من چنتا کار دیگمم بر مبنای همین برنامه ریزی کردم و با ادمای مختلف هماهنگ کردم

دیروز خسته و هلاک کلی کار بودم شب اومدم بخوابم داشتم باهاش چت میکردم که مشخص کنیم ساعت چن راه بیفتم 

وسطش دیدم کلی ایموجی🤦🏽🤦🏽🤦🏽🤦🏽🤦🏽🤦🏽🤦🏽رو فرستاده

میگم چی شده

میگه مامان و بابام فردا میخوان باهام بیان 

کل برنامه هامون بهم ریخت

کل هماهنگیام بهم ریخت 

ساعت ۱۲ شب

سرما هم خوردم حالم بد گلودرد

پاشدم صبح افتاب نزده اتوبوس سوار شدم

کلی کارو زنگ زدم عذرخواهی و جا به جایی تایم و...

خیلی ناراحتم دست خودم نیس 🥲🥲🥲

یه چی بگین اروم شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری ناراحت باشی. آدم بالغ وقتی یه قول و قراری میذاره باید رو حرفش بمونه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

والله چی بگم ... شما حق دارید ، شاید ایشون هم البته دیر فهمیده مامانش اینا میان. آقایون کلا یکم سرسری هستن بعضیاشون.

شوهر منم همیشه دیر میگه همه برنامه هامو بهم میریزه ... 

فعلا یه مدت باهاش سرسنگین باش ولی قهر نکن. ببین چی میگه، سر صحبت و باز کرد بگو که چقدر تو دردسر افتادی

وااای بچه ها 

ما زیاد باهم میریم میایم

دقیقه نود باباش گفته ماهم میایم

ازین بابت مطمئنم دروغ نگفته

منو کنسل کرد فقط 

نمتونست یجوری مامان باباشو راضی کنه نیان یعنی 🙁

حق داری عزیزم ولی خب این بخاطر شرایط رابطه ای هست که دارین اگر رسمی بود راحت میتونست بگه می‌خوام خانومم رو برسونم 

الان نامزد شما نمیتونه دلیلی برای خانواده بیاره که نیان 

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑