2777
2789

میشه بگین چه حسی داشتین؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار پاسپورت مدیرعاملمون اومد شرکت کسی نبود من تحویل گرفتم،پست گفت باید چک کنم امضاش کنم دیدم پاسپورت مدیرعاملمون با یکی از خانم مهندسا بود که درخواست ویزا داده بودن

فهمیدم باهم دوستن، مردتیکه پیری زن و کلی هم بچه داشت منم به همه گفتم😂

بعد مدیر عاملمون گفت خانم فلانی به کسی نگیدا، منم گفتم دیر گفتید به همه گفتم

اونم همونجا اخراجم کرد😂خیلی حس بدی بود چون کاره خوبی بود ولی به روی خودم نیاوردم

ارع من دو بار اخراج شدم اولین بار که حس میکردم زندگی تموم شده دیگ دومین بارم هنوز یادش میوفتم دردم م ...

منم همین حسو دارم الان

اولین شغلم بود و توی ۴ روز عذرمو خواستن،اونم با وجود اونهمه خر حمالی و کلی توهینی که شنیدم

به حدی تحت نظر بودم که الانم حس میکنم تو خونمون زیر نظرم دارن

حس میکنم دنیا تموم شده و دیگه تو هیچ شغلی موفق نمیشم

در حالی که من صدمو گذاشتم و اونام تا میتونستن کار کشیدن،بعدم گفتن یه ادم با تجربه میخوان

میشه یه چیزی بگی که حالم خوب شه؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
یه بار پاسپورت مدیرعاملمون اومد شرکت کسی نبود من تحویل گرفتم،پست گفت باید چک کنم امضاش کنم دیدم پاسپ ...

میفهممت🖤💔

ادم فراموش میکنه؟

من یک بار اخراج شدم

حس وحشتناک بدی بود مخصوصا اینکه من شب و روز گذاشتم برای کارم 

و ناحق اخراجم کردن ، حتی تا دو هفته افسردگی گرفتم آنقدر زیاد که به همسرم میگفتم باید مهاجرت کنیم 

ولی خب ، دوباره بلند شدم و دوباره شروع به کار کردم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

طلاق نوزدهم اسفند گرفتم 

شب عید کارمو از دست دادم 

تا اردیبهشت رفتم کار تحویل دادم 

خیلی اذیت شدم 

اما خودمو نباختم 

یک دوست خوب مجبورم کرد برم مصاحبه کاری تو یک شرکت خیلی بزرگتر از قبلی 

و پذیرفته شدم 

با انرژی ادامه دادم زندگیمو 

جوری شد که اردیبهشت ماه هر دو جا رو میرفتم 

تا کار شرکت قبل تحویل کامل بدم 

چه مهارت هایی داری؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
منم همین حسو دارم الاناولین شغلم بود و توی ۴ روز عذرمو خواستن،اونم با وجود اونهمه خر حمالی و کلی توه ...

منم تو دلم به خودم میگفتم بی عرضه سیصد بار شکست خوردم اخراش دیگه مهم نبود برام کل زندگیم در حال شغل عوض کردن بودم ولی الان میگم خوب شد پر از تجربه ام چقدر بزرگ شدم از حالت سادگی و بچگی یکم دراومدم 

منم همین حسو دارم الاناولین شغلم بود و توی ۴ روز عذرمو خواستن،اونم با وجود اونهمه خر حمالی و کلی توه ...

هیچ چیز دنیا ارزش این همه نارحتی نداره .فدای سرت ‌.اونا قدر تو رو ندونستن .همه جا میخوان فقط بیگاری بکشن با پول کم و حداقل خدمات