2777
2789
عنوان

قضیه ی بچه ها دانشگاه

116 بازدید | 5 پست

بچه ها ببینید اون رشته ای که من دارم میخونم تعدادمون خیلی کمه یعنی شاید کلا 4.5نفر بیان سر کلاس بعد منو دونفر دیگه که خیلی فعال تر بودیم واسه دانشگاه همیشه باهم میرفتیم و باهم دوست بودیم خوب بودیم نسبتا نمیگم باهاشون رفیق بودم ولی خب رابطمونم بد نبود، بعد ی دختره دیگه هست که اون بخاطر کارش اصلا سر کلاسا نمیومد و الان که امتحان داریم سر و کلش پیدا شده هروقت اون میاد این دونفر که از قضا خواهرم هستن میرن با اون گرم میگیرن و مثل عقده ای ها و بچه های 5ساله رفتار میکنن این دفعه دیگه تصمیم گرفتم اصلا باهاشون حرف نزنم و برخورد نداشته باشم چون واقعا ظرفیتشون پایینه نمیتونن همزمان با دونفر برخورد اوکی داشته باشن اگه من باشم بامن خوبن اگه اون بیاد کلا رفتارشون بامن عوض میشه دلیلشو نمی‌فهمم چرا اینقدر برخورد اجتماعی پایینی دارن و بی مرامن 😐. تصمیم گرفتم دیگه حتی ی کلمه هم باشون حرف نزنم مگه اینکه خودشون بیان جلو 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

من که حس میکنم از دانشگاه برام دوست درنمیاد 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من که حس میکنم از دانشگاه برام دوست درنمیاد

نه نه اصلا دوست در نمیاد،، هرکی با دوستا دبیرستانش موند همونا رفیقش میشن دیگه بعدش خیلی کم میتونی دوست پیدا کنی اصن روشون نمیشه حساب کشید 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نه اصلا دوست در نمیاد،، هرکی با دوستا دبیرستانش موند همونا رفیقش میشن دیگه بعدش خیلی کم میتونی دو ...

دبیرستانم نه حتی 

فقط دوستای قدیمی بنظرم

ترم چندی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

ترم سه،، تو چندی؟

1