2777
2789
عنوان

شوهر من هیچ کدوم از خصلت های یه مرد ایده ال رو نداره 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 22 پست
منم کامل نیستم . ولی من با اون اصلا تفاهم نداریم اون اصلا منو درک نمیکنه . .شخصیتمون از دو تا دنیای ...

میفهمم تون🌹

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن .. مردای خوبم داریم شانس من بد بوده 😄

اونی ک دیدی فک میکنی نوب بودت قطعا تو ی چیژ دیگ لنگ میزنه

شوهر دوستم بشدت زن بچه دوست. صد تاجا کار میکنه تا زن بچش تامین باسن. مهربون عاطفی ولی خیانت کرده

نمیدونم تعریفت از خو ب بودن جیت

ولی مطمین باش همه مردا ی جای کارشون میلنگه

بهتره مقایسه نکنی

حالا اینارو به خودش نگو .به مرد بگی بی عرضه کارش تمومه 

توپیجی که بودم زنا اقتدار میدادن به همسرشون شوهره هم میمرد واسش.

کلا مرد ایده آلو زن  ایده آل میسازه و برعکس.اینجوری نیست زن ایده ال باشه مرد نه  بعد زن همچنان خوب بمونه بالاخره انرژی آدم واسه خوب بودن کم میشه

عشق زبان و ورزش و خانواده