2777
2789
عنوان

خدایا خواهشا خودتو جای ما بذار

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست
کی میتونه صحت حرفاشونو تایید کنه؟من به جایی رسیدم نه چیزی رو میپذیرم صد در صدنه میتونم چیزی رو رد کن ...

چند ماه پیش یه پسر نوجونی تو فامیلمون کما رفت حدود دو هفته ای کما بود بعدش برامون تعریف میکرد میگفت همه تو جایی که نه زمین بوده نه اسمان و نه زمان مطرح بوده از شدت ناراحتی همش سرشونو تو چیزی شبیه درخت میکوبیدن و همه ناراحت بودن،،،من باورم نشد تا تو این برنامه پس از مرگ زنی خودشو اتیش زده بود اونم دقیقا همچین حرفی میزد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون دنبال جواب نمیریم.

تا حالا چند تا کتاب درست درمون در رابطه با هدف خلقت خوندید؟

با چند تا آدم درست و حسابی درموردش صحبت کردید؟

من سایت ندای پاک فطرت رو معرفی میکنم بهتون

برید توش مطالبش رو بخونید

پاسخ خیلی از سوالات رو داره

و معتبره

جزوه فطرتش رو بخونید

کاملا ساده و با مثال توضیح داده

چند ماه پیش یه پسر نوجونی تو فامیلمون کما رفت حدود دو هفته ای کما بود بعدش برامون تعریف میکرد میگفت ...

جالبه تو این دنیا، اجازه خودکشی هم نداری🙂

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

من امروز رفته بودم بانک نشسته بودم  ناگهان خودمو دیدم تو شیشه ی باجه  جا خوردم انگار خیلی وقت بود خودمو ندیده بودم   تمام صورتم به پایین کش اومده بود با چشمایی که غم و ناامیدی ازشون میبارید و دهن اویزون!!!!!  یعنی به صورت ناخوداگاه همچین قیافه ای به خودم میگیرم؟!؟!!!!  دلم یا زندگی خوب میخاد یا مرگ اروم 

چون دنبال جواب نمیریم.تا حالا چند تا کتاب درست درمون در رابطه با هدف خلقت خوندید؟با چند تا آدم درست ...

قبول دارم حرفتونو شایدم واقعا این سردرگمی از نبود اگاهیه،،،،اما من کلا گفتم مثلا وقتی میفهمی که تو دوران میانسالی هستی و توانی برای برخواستن و انگیزه و از نو شروع کردن نمونده

جالبه تو این دنیا، اجازه خودکشی هم نداری🙂

اینم واقعا برای منم سواله چون یجایی تو قران نوشته اگه واقعا بدونین چه بهشتی براتون در نظر گرفتیم هر لحظه ارزوی مرگ میکردین ،،،،،ولی با این وجود میگن ارزوی مرگ کردن و خودکشی گناهه

من امروز رفته بودم بانک نشسته بودم ناگهان خودمو دیدم تو شیشه ی باجه جا خوردم انگار خیلی وقت بود خو ...

دقیقا منم همینجور شدم هیچ انگیزه ای ندارم انقد هرروز یه غم جدید پیش میاد تنها انگیزم پسرمه‌که اونم بمیرم براش یه مامان بد اخلاق عصبی داره

قبول دارم حرفتونو شایدم واقعا این سردرگمی از نبود اگاهیه،،،،اما من کلا گفتم مثلا وقتی میفهمی که تو د ...

اگه مسیر بشر لونطوری که خدا چیده بود پیش میرفت ایتطوری نمیشد

اگه بعد از پیامبر اجازه میدادن اماما حاکم جامعه بشن

و مسیر طبق برتامه ی خدا پیش میرفت.

اما همیشه هستن یسری افراد که برای منافع شخصی این مسیر رو خراب میکنن

و خدا حتما توی حساب کتابش حواسش هست که ما امام حاضر (فیزیکی) نداریم

اما با این همه امکانات اینترنت و... خوبه که خودمونم دنبال جواب سوالاتمون بریم

بعد از اون سایتی که معرفی کردم

کتاب زندگی نانه شهدا هم خیلی مفیده

قشنگ حس زندگی و هدف به ادم میده 

یه توصیه دیگه وصیت نامه ی شهید محسن برهانی هم سرچ کنید بخونید

اونم خیلی فشنگ از هدف زندگی گفتن

ایشون فقط ۱۶ سالشون بده که شهید شدن!

اینم واقعا برای منم سواله چون یجایی تو قران نوشته اگه واقعا بدونین چه بهشتی براتون در نظر گرفتیم هر ...

آرزوی مرگ نه اینکه خودمون رو بکشیم

یعنی دل به این زیبایی ظاهری دنیا نبدیم

و بدونیم اگر انسان خوبی باشیم

اون طرف زیباییش غیر قابل توصیفه

دقیقا منم همینجور شدم هیچ انگیزه ای ندارم انقد هرروز یه غم جدید پیش میاد تنها انگیزم پسرمه‌که اونم ب ...

و توجه کردی بدون اینکه خودمون متوجه باشیم همچین قیافه ای به خودمون میگیریم .؟؟؟ 

اگه مسیر بشر لونطوری که خدا چیده بود پیش میرفت ایتطوری نمیشداگه بعد از پیامبر اجازه میدادن اماما حاک ...

چه جالب تو 16 سالگی چه بزرگ بوده و  مسیر شهادتم رفته،،،چقدر غبطه میخورم به حال اینجور ادم ها