2777
2789
یاد یه دوران سم افتادم دختره می‌رفت زیرآب منو میزد خدماتی ها میرفتن جارو بکشن حرفا رو گوش میدادن میو ...

منو اصلا نمیتونن حذف کنن

چند بار خاستم بیام بیرون ابدا نزاشتن

وقتیم اومدم صدبار اومدن دنبالم

این دختره حرفای بدی پشت سرم زده

حتی پیش دوستان بیرون رفته بهم تهمت زده

پیش رییس و همکارا ک بماند

حالا خودم میخام برم بگم ک این خانم بیرون کار و پیش بقیه برام مشکل درست کرده

و حرفایی ک از طرف من ب مدیرا گفته رو از خودم دفاع کنم

و خیلی از خوده اون زیراب زن اتو دارم

بنظرت چیکار کنم؟؟؟

😘Thanks GOD 
یعنی شخصی ک خود مدیرا اوردنش تا خبرا رو بهشون برسونه ، اگ از اون طرف اتو داشته باشی و بری ب روسا بگی ...

ببین کسیو ک رییس خودش اورده زیرابشم بزنی ازش دفاع میکنه دیدم ک میگم بعدم میره بهش میگه بیشتر اون گارمند دشمنت میشه

بعد اون کارمند در نبودت توجیهاتی میکنه و یه دروغایی میبافه برات ک وضعت خرابتر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین کسیو ک رییس خودش اورده زیرابشم بزنی ازش دفاع میکنه دیدم ک میگم بعدم میره بهش میگه بیشتر اون گار ...

اخه رییس ما اصلا رو ب رو نمیکنه یا برو طرف نمیاره کلا قانونه

بعدش من با مدرک میخام برم بگم

😘Thanks GOD 
ولی حرفاتو میره ب اون طرف میگهدر مورد قضیه تو اگه ردبرو کنه بهترهچون بعدا بره بهش بگه ۴ تا چاخانم نم ...

کلا رییس ما ن رو ب رو میکنه و نه میگه

کلا قانونه کسی خبر ببره هیچکس متوجه نمیشه

😘Thanks GOD 
منو اصلا نمیتونن حذف کننچند بار خاستم بیام بیرون ابدا نزاشتنوقتیم اومدم صدبار اومدن دنبالماین دختره ...

چه تهمتی بهت زده ؟ مرتبط به کاره یا شخص خودت ؟ چه اتویی ازش داری؟

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

امکان نداره در محیط کاری افراد زیرآب زن نباشن 

منم درگیر بوده و هستم.         اصلا باهاش همکلام نمیشم.    اگر بشه با بقیه همدست شد و محلش نداد خیلی عالیه. سرخورده میشه 

با توجه به سابقه کاری بالام میگم عاقبتشون بده این افراد 

چ پررو احتمالا ترسبده لوش بدی خواسته شلوغش کنیولش کن کاریش نداشته باش خودش مجبوره ساکت شه تا لو نره

الان یکم ساکت شده

ازش اتو دارم

میخام برم ب رییس بگم

بنظرت بگم رییس طرف اونو نمیگیره؟

مدرک هم دارم

😘Thanks GOD 
امکان نداره در محیط کاری افراد زیرآب زن نباشن منم درگیر بوده و هستم. اصلا باهاش همکلام نمیشم ...

اون رفته زیر ابمو زده

کلا جاسوسی میکنه براشون

حتی بیرون از کار رفته بهم تهمت زده

و تهدیدم کرده اگ بری بگی در سطح شهر ابروریزی راه میندازم

و خیلیم ازش اتو دارم

بنظرت ب رییس بگم؟ طرف اونو نمیگیره؟؟

😘Thanks GOD 
الان یکم ساکت شدهازش اتو دارممیخام برم ب رییس بگمبنظرت بگم رییس طرف اونو نمیگیره؟مدرک هم دارم

اینکارو نکن 

برای خودت دردسر نتراش 

اینجور ادم ها خیلی سمی و موذین

برات مشکل ایجاد می کنن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!