2777
2789

خواب میدیدم من با ی عده ک یادم نیست کیا بودن رفته بودیم قبرستون بعد انگاررشب بگد دقیق یادم نیست رو یه قبری با گل و حلوا تزیین شده بود ولی من اصلا ناراحت نبودم کنارشم یه قبر دیگه بود این دوتا باهم بستگان بودن بعد رو هر دوتاشون عکس بگد عکسا یادمه عمس بچشون بود ولی خودسگن زن بودن انگار مادرشون بود

خلاصه رو ی قبر بودیم ک یهو یه عده دیگه چادر سیاه و مذهبی اومدن ما بلند شدیم رفتیم کنار تر تا اونا بیان بعد یه جراسمی رو قبره اجرا کردن دستشونو گلی کردن دست بچه اون شخص ک مرده گمونم بعد بقیه بچه گفتن داخلشو با رنگ قرمز پر کنید و ابن کارو رو سنگ قبر کردن منم از دور نگاه میکرذم همه چی یجوری بود😐😐😐

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر باشه عزیزم منم خواب بد دیدم از خواب پریدم الان

ممنون برای شماهم خیره ایشالاه من مدتیه خیلی غمگینم دورم یه مشت بی شعور ریخته

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خوابت که ترسناک بود خیلیم بد نوشتی غلط غلوط

ن تو خواب اصلا حس ترس ندتشتم حتی الان یادم میاد ترسناک نبود برام اصلا و اینمه تو خواب همش تو فکرم بود برن تا من حلوا بخورم😁

کل هفته رو سرکارم امروز میخواستم بخوابم تا لنگ ظهر که نشد

من از غم و حس بد خواب ندارم بخدا شبا تا 3بیدار یکی دو ساعت بعدش بیدار میشم چیکار کنم دارم دیوونه میشم

ممنون برای شماهم خیره ایشالاه من مدتیه خیلی غمگینم دورم یه مشت بی شعور ریخته

منم فکر و خیال بسیااار دارم همیشه ی خدا ناراحتم هیچ وقت نشده از ته دلم بخندم 

خوشا راهی که پایانش تو باشی
خدانکنه چرا غم ؟

یه زن بی شعور ک... 

حتی ب زبونم نمیاد بگم مادر حالم ازش بهم میخوره 

به تاپیکات نگاه کردم خدابزرگه غصه نخور

نمیدونم چیکار کنم 

ینی شب با حس منفی و صبحم با حس منفی میخ ابمو پا میشم ازین حس متنفرم چون از بچگی تا مجردبم با این حس مزخرف گذشت خدایا دارم روانی میشم بخدا موندم چ غاطی کنم