2777
2789
یه سری سوره میخونی با بدن پاک و با وضو نیت میکنی نتیجش و ببینی ولی من تا به حال ندیدم

من هرچی تو فکرم باشه شب خوابی میلینم اما خگدم جدی نمیگیرم چون عجولم الان تاپیکامو ببین من مدتیه هنش غمگینم بدجور خواب دیشبمم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

کشف مطلب چی هست حالا

چه مطلبی؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی‌دونم چی ولی یه بار امتحان ادبیات داشتم

سر سری کتاب خوندم وقت مرور نداشتم غصم گرفته بود شب موقع خواب گفتم چی میشه نمونه سوال حل میکردم ای کاش تو خواب میشد 

به خدا قسم تو خواب نمونه سوال حل کردم مرور هم کردم فردا هم یه امتحان عالی دادم اینقدر خوشحال بودم و برام جالب بود

چجوری؟

توی خواب خودم بودم داشتم حرف میزدم یهو بیدار شدم 

خوابم هنوز تو یادم بود یادم اومد چی میگفتم دیدم عه چه حق داشتم میگفتم چرا تو بیداری نمیتونستم به این راه حل برسم 

عجیب بود برام 

کاش منم اینطور ببینم

داداشم ده سال پیش محصل بوده تو خواب به جواب یه مسئله رو حل کرده بوده  شاید تو کل عمر آدم یکی دوبار نهایت پیش میاد 

باید آنقدر ذهن آدم درگیر باشه بره تو ناخودآگاهش 

مثلا همین داداشم از بچگی عاشق ریاضیات بوده رتبه کنکورش تو رشته ریاضی شده بود ۴۳ دو رقمی 

از بس که ذهنش غرق بوده 

وای چقدر خوب میشه از مامانت روش دقیقشو بپرسی بهم بگی؟

روشش همینه که میگم 

وضو بگیر یا غسل کن موقع خواب یه سوره حمد بخون نیتتو بگو و بخواب ، و البته از خدا بخواه که هرچی خیر باشه نشون بده

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

روشش همینه که میگم وضو بگیر یا غسل کن موقع خواب یه سوره حمد بخون نیتتو بگو و بخواب ، و البته از خدا ...

عزیزم من اون ۶ تا سوره رو خوندم ولی چیزی ندیدم 

ولی امروز ظهر خوابیدنی با اینکه عذر شرعی هم داشتم نمیتونستم وضو بگیرم همینطور گفتم خدایا همسر آیندمو نشون بده بعد دیدم با یکی از آشناهامون دارم ازدواج می کنم البته فکر نمیکنم درست بوده باشه چون دیشب همینطور حرفش و میزدیم و خواب ظهر هم بوده 

بارها خواستم کشف مطلب کنم هی میگم همسر آیندمو نشون بده نشون نمیده