2777
2789
عنوان

به محل کار شوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 82 پست
شرکتای خصوصی همینجوری ... عادت میکنی ... لزومن اگر باهم میخندن ارتباط خاصی ندارن

آخه شوهر من بی جنبه هست. یکی به روش بخنده، شمارشم میده بهش. قبلا باهم کار میکردیم، دیدم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه شوهر من بی جنبه هست. یکی به روش بخنده، شمارشم میده بهش. قبلا باهم کار میکردیم، دیدم دیگه

خب این مشکل همسرت در نهایت تکلیف خودت با زندگیت معلوم میش چون شما نمیتونی به بقیه بگید نخندید ک شوهرم یکم شل

خب این مشکل همسرت در نهایت تکلیف خودت با زندگیت معلوم میش چون شما نمیتونی به بقیه بگید نخندید ک شوهر ...

من اگه یه جا کار کنم و ببینم محیط مسمومه، نمیتونم همه رو درست کنم، خودم از اونجا درمیام. منم نمیخوام اون خانوما رو درست کنم، می‌خوام بدونم شوهرم خوشش میاد اینجور جاها کار کنه یا نه

بذارم راحت باشه؟ چشم عباس آقا😂

سخت گیری بیش از حد میبردش سمت مخفی کاری منم اول رو چت کردنا همسرم حساس بودم بعد فهمیدم حساسیت زیادی به سمتی اونو میبره که مخفی دور از چشم من باشه همینجا جلو خودم باشه حداقل 

کاش تو اینجا بودی 💔

😂😂فقط میتونی محل کارشو به اماکن لو بدی 

اینجوری شرکت درش بسته میشه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

حس خوبی نگرفتم.. کلا محیط هایی که خانم و اقا باشه مخصوصا خانمهاو آقایونی که سر گوششون بجنبه اصلا خوب نیست و مسموم... بعضی جاهااا.. نه همه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
سخت گیری بیش از حد میبردش سمت مخفی کاری منم اول رو چت کردنا همسرم حساس بودم بعد فهمیدم حساسیت زیادی ...

درسته حرفت قبول دارم. اما بعضی چیزا واقعا ادمو اذیت می‌کنه. اینکه هرروز بیشتر ساعت های عمرشو کنار زنهای غریبه بگه بخنده و خستگیشو بیاره برای من، واقعا درست نیست. ازدواج نکردم که فقط تحمل کنم.

چون رئیسشون از خودشون بدتره. همشون زن بازن

شرکت شوهر منم همینجوریه با این تفاوت ک اونا اصلا اجازه مشروب و اینا ندارن چون شرکت دارویی هستش ولی شوهرم ی روز تعریف میکرد ک زنای اونجا همه از دم خرابن و از دختر مجرد گرفته تا زنای متاهل و مطلقه و بیوه و بچه دار ولی خب منم اوایل مثل تو بودم خیلی شک کرده بودم بهش چون ی بار همکار خانومش نان برنجی آورده بود براش من گفتم چرا قبول کردی گفت واسه چندتا از همکارامم آورده بود 😐🥺بعدش من آنقدر پیله و حساس شده بودم ک ی روز گفت راستی خانوم فلانی از شرکت رفت دیگه نمی‌دونم راست و دروغش ی بارم زنگ زدم محل کارش یهو گوشیو برداشت قبل اینکه من حرف بزنم ی زنه نمی‌دونم چیگفت بهش این برگشت گفت جااااانم,😨☹️😳منو میگی اصلا هاج و واج مونده بودم 

من اگه یه جا کار کنم و ببینم محیط مسمومه، نمیتونم همه رو درست کنم، خودم از اونجا درمیام. منم نمیخوام ...

آره عزیزم همه مردا دوست دارن بعد شوهرت مگ تخصص خاصی داره ؟ منظورم این اگر بیاد بیرون براش کار هست؟