2777
2789
عنوان

چرا بیدارید الان

80 بازدید | 13 پست

برید بخوابید باباااا عع😐🤦🏻‍♀️🤣من شوهرم داره میره سرکار بخاطر اون بیدارش کردم خواب نمونه وگرنه میخابیدم ولی کلا روزایی ک میرم سرکار همش باخودم میگم پنجشنبه جمعه ک تعطیلم تا ۱۲اینا بخوابم ولی میبینم ک نمیشه کلا خود بخود سر ساعت ۶ چشام باز میشه انگار عادت کردم دیگه هووعففف🥱🥱😴😴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خونه پدرمم اصلا نمیتونم بخوابم

هر کی صبح کار داره بیدار میشه منم باهاشون بیدار میشم

دوس دارم برگردم خونه خودمممم😭

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

آنقدر خسته ام چشمام وا  نمیشه

پسرم بلند شد برای شیر

دخترم کافیه ببینه یکی چشماش بازه یا نشسته هیچی دیگه نمیخابه

پسرمو شیرش دادم خوابید

دخترم از ساعت 6 نیم رو پامه بلکه بخابع

یعنی از بیخابی دارم جون میدم 

تاپیک آخرمو ببین باردارم ورفتم دکتر بدجوووررسرماخوردم تب دارم چیکارکنم زودتر خوب شم دیشب تاصبح نخابیدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آنقدر خسته ام چشمام وا نمیشهپسرم بلند شد برای شیردخترم کافیه ببینه یکی چشماش بازه یا نشسته هیچی دیگ ...

الهی دور ازجون گلم🥺بچه داری سخته واقعا من بخاطر همین بیخوابی و ایناش اصلا جرات بچه آوردن ندارم

الهی دور ازجون گلم🥺بچه داری سخته واقعا من بخاطر همین بیخوابی و ایناش اصلا جرات بچه آوردن ندارم

واقعا سختعع هاا

ناشکری نیست ولی اگر منم میدونستم انقد سخته نمی‌آوردم

خداییش خواب پسرم خیلی خوبه خداروشکر گوش شیطون کر

اما دخترم از نوزادی تا الان ک یکسالشه برای خواب واقعا اذیتم میکنه

خب برو دکتر

نوشتم رفتم دکتر  تب داشتم  انتی بیوتیک واستامینوفن داده 

هنوز ک فرق نکردم سردرد دارم عجیبب

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست