2777
2789
عنوان

خدا جوابتو میده هم تو این دنیا هم اون دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست
آدما چوب سادگی ها و حماقت های خودشون و می خورن عزیزم خودت باید زندگی کردن رو یاد بگیری حق آدما رو هم ...

میدونی من کلا آدمای محدودی دورمه

به کسی اعتماد نمیکنم

ولی با کسی که سر سفرمون بوده

بزرگ شدیم با هم

اعتماد کردم 

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه آخه روانشناسم بهم گفتگفتش شما مقصر نامردی بقیه نیستیداونا اگه شرافت داشته باشن وجدانشون درد میگیر ...

اره ولی خب این تصمیم اعتماد کردن با خودمون بوده. کلا نباید ب کسی اعتماد کرد ولی بعضی وقتا نمیشه نتیجه شم همینه🥲

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

رفیق بازی اخرش همینهبرو خدا رو شکر کن با هم زیر یک سقف نبودین

بابا مشکل اینجاست من اصلا رفیق باز نیستم

من دوستای کمی دارم

اینم از بچگی با هم بودیم

میدونی من کلا آدمای محدودی دورمهبه کسی اعتماد نمیکنمولی با کسی که سر سفرمون بودهبزرگ شدیم با هماعتما ...

اشتباه کردی عزیزم 

آدم باید خانوادشم چیزی میگن فکر کنه ببینه با منطق و عقاید خودش جور در میاد یا نه 

حالا هم بی خیال اصلا غصه نخور قحط الرجال که نیومده انشاالله با یه نفر بر اساس عقل و درایت آشنا بشی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اشتباه کردی عزیزم آدم باید خانوادشم چیزی میگن فکر کنه ببینه با منطق و عقاید خودش جور در میاد یا نه ح ...

اصلا مشکلم اینکه بهم ضربه زد

از اعتمادم سواستفاده کرد

میگم نباید نون و نمک ما رو میخورد و اینکارو میکرد

قبلا نون و نمک حرمت داشت

اصلا مشکلم اینکه بهم ضربه زداز اعتمادم سواستفاده کردمیگم نباید نون و نمک ما رو میخورد و اینکارو میکر ...

خب یه آدم بی شرف بوده دیگه 

تو میخای تمام آدما طبق اصول انسانی رفتار کنن!

بهش حتا فکرم نکن ‌ 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خب یه آدم بی شرف بوده دیگه تو میخای تمام آدما طبق اصول انسانی رفتار کنن!بهش حتا فکرم نکن ‌

سعیمو میکنم لطفا برام دعا کن