به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺
دیگه اون زندگی زندگی نبود جهنم بود خداشاهده خیلی صبرکردم که آدم بشه نشد معتاده عوضی پول نداره منو کت ...
خدا بدلت ارامش بده واقعا زندگی با مرد معتاد و دست بزن خیلی خیلی سخته طلاق بگیر مگه چقدر عمر داریم که بخواهیم با سختی بگذرونیم
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدا بدلت ارامش بده واقعا زندگی با مرد معتاد و دست بزن خیلی خیلی سخته طلاق بگیر مگه چقدر عمر داریم که ...
عوضی اصلا کار نمیکرد لیاقت منه پاک و بساز نداشت شماره منو میداد پسرای فامیلش آشنا که منو امتحان کنن کتکم میزد میگفتتو پول بده منو نمیذاشت سر خاک مادرم برم هیچی نداشتیم بخوریم😭😭😭😭
به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺
مگه نمیگی معتاد شیشه ای هستواقعا قانون بچه رو میده همچین ادمیاین که نداره پول مهریه بدهدر عوضش بچه ه ...
یه بچه دارم فقط نمیدونم من پدر و مادر ندارم داداشم میگه بچه اونه قانون ازت میگیره بده بهش
پول داشت؟ترک کرده بود؟خونه و ماشین و دراند ثابت داشت؟اگه نداشت دادگاه حضانت و میده ب تو
نه پول نداشت برای موادش داشت وسیلا خونه رو میفروخت ترک نکرده بود خمار بود منو میزد میگفت پول بده
به امید همین روز بودم تاپیک بزنم بگم الانم دعاکنید بتونم طلاقو بچمو بگیرم