من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من یه سری یه خواب عجیب دیدم که فک میکنم چیزی مثل ایست قلبی بود سوار یک هواپیمای قول پیکر شدم که البته پشت هواپیما بیشتر به پشت یک کامیون خیلی عظیم الجثه شباهت ااشت یه تیکه آهن خیلی بزرگ. بعد هواپیما شروع به حرکت کرد با سرعتی بیشتر از سرعت نور. من تو اون لحظات فقط داشتم فک میکردم کجا میره که دیگه کم کم ترسیدم چون مقصد نامعلوم بود و سرعت عجیب زیاد. اول خوشحال بودم ولی بعدش دیگه خواستم وایسه. وایساد و پیاده شدم و برگشتم. وقتی بیدار شدم خیلی عجیب بود برام که تو تختمم و نفسای خیلی تند میزدم
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅