سلام مهشید خانم (دختر گرانبها)
من به تازگی با تاپیک ها و صفحه خصوصی شما در نی نی سایت آشنا شدم. واقعا مطالب مفیدی رو در این سایت به اشتراک گذاشتید که برای همه افراد ودر هرسنی که باشند بسیار مفید و آموزنده است
فقط من درخواستی دارم و امیدوارم شما قبول کنید و پاسخ این تاپیک من رو بدید البته میدونم که مشغله زیادی دارید و به همین خاطر درخواست دوستی هم قبول نمی کنید واگرنه این موضوع رو به صورت عمومی عنوان نمی کردم.
من چون با مطالب شما تازه آشنا شدم تاپیک تجربیات گرانقدر ،چگونه قوی شدم و حذف تاپیک ها( که از نی نی یارها درخواست کرده بودید همه تاپیک هارو حذف کنند) خواندم.
ومتوجه شدم بعضی از تاپیک های شما حذف شده(مثل تاپیک چطوری ازدواج کردم)
میخواستم از شما درخواست کنم که تاپیک هایی که الان هستند رو پاک نکنید تا کسایی که مثل من نخوندن وکسایی که خواندن و بعضی موقع ها برای یادآوری و کمک به این تاپیک ها مراجعه می کنند که بخونند این مطالب رو از دست ندن.
و اینکه تاپیک های که حذف کردید هم دوباره مطالب شون رو داخل نی نی سایت بزارید تا بتونیم مطالعه کنیم
من خودم واقعا مشکلات زیادی در زندگی تجربه کردم و بیشتر اونها خیلی نزدیک و شبیه مشکلات و اتفاقات زندگی شما بوده. میدونم که شما این تجارب رو راحت و رایگان بدست نیاوردید که به راحتی در اختیار ما بگذارید
اما همون مطالبی که قبلاً گذاشتید برای عموم هم برای من وبقیه افراد کفایت میکنه
واقعا ناراحت میشم که این مطالب که بار ارزشی زیادی دارن از سایت پاک شده و میشه و درعوض تاپیک های بی اهمیت و موضوعات سطحی روزمره در سایت باقی می مانند( البته من توهین نمیکنم هرکسی سلیقه ای داره و شاید این مدل تاپیک ها هم برای خودش مخاطب داره و نظر اونها هم محترمه)
از شما ممنون میشم اگه پاسخ این تاپیک رو بدید و از حذف تاپیک ها صرف نظر کنید و مطالب حذف شده هم به سایت برگردونید🙏🌹
@دخترگرانبها