2777
2789

دهمش که مشترکه یازدهمش که جدا میشه دوتاش سخته وازدهمم مشترکه باز 

کلا دبیرستان اسون نیستم عزیزم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دهمش که مشترکه یازدهمش که جدا میشه دوتاش سخته وازدهمم مشترکه باز کلا دبیرستان اسون نیستم عزیزم

نه من اینو بخاطر یکی که خیلی فشاری شده بود گذاشتم

فشاری نشو دعوا بخوای باهات دعوا میکنم 😡😡

هر دو واقعا سخت هستن بستگی به استعدادت داره که کدومو انتخاب کنی و توش موفق بشی .

اما تجربی رقابت بیشتره به همین جهت کنکورش واقعا عذاب اوره ولی ریاضی اینطور نیست. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

عزیزم هر درسی برای دانش آموزاش سخته ولی بستگی به فرد هم داره من خودم تجربیم ولی علاقم به ریاضی بود و حس میکنم توی ریاضی موفق تر بودم و توی انسانی واقعا ضعیف عمل می کردم چون حفظیاتم خوب نیست

تجربی سخت تره.اول فکر می‌کنی ریاضی سخت تره چون ریاضیاتش بیشتره بعد که یه بار امتحان یا آزمون تستی زیست بدی میفهمی هندسه و ...یه منطقی دارند باز خوبه ولی زیست گیج کننده و سنگینه و پر از سوالات مبهم.اونوقت عاشق ریاضی میشی که براش یه جواب درست و منطقی بیشتر وجود نداره😂

ببین کلا همه رشته ها سخته به این بستگی داره که تو بتونی از پسشون بربیای مثلا اگه با ادبیات اوکی ای میتونی راحت بخونی در حالی که بقیه هی میگن وای ادبیات چه سخته چه فلانه برو انسانی حالا به مطالعات اینا هم نگاه کن به هر رشته ای بری بازار کار داری از این بابت نگران نباش حتی از بعضیاشون امکان مهاجرتت خیلی بالاس مثلا ریاضی یا کامپیوتر 

تجربی من علاقه دارم برا همین سخت بودنش رو اون چیه عجیب غریب نمیبینم

ولی به نظرم رشته ریاضی حداقل برای خودم سخت تره، بخش ریاضی، من واقعا با هندسه و اینجور چیزا ارتباط خوبی ندارم متنفرم ازش